Сейф зелена добавка кафе за отслабване ефективно

Това, което прави добавката на зелено кафе за отслабване ефективна? Прочетете прегледа тук за голямо зелено кафе.

Докато традиционните черно кафе се прави от печено кафе на зърна, зелени кафеени напитки се извършват с помощта на непечени, или зелено, кафе на зърна. Откъси от зелени кафе на зърна са показали много ползи за здравето в областта на научните изследвания. Основните компоненти на зелено кафе, отговорни за тези ползи изглеждат кофеин и хлорогенова киселина, вид антиоксидант.

Зелено кафе и кофеин

Кофеинът е естествено вещество в кафе и какао на зърна, листа чай, както и Кола ядки; също така се добавя към някои лекарства и добавки за отслабване. Кофеинът е стимулант, който влияе върху централната нервна система, като се чувствате буден, ясно съзнание и енергични. Кофеинът в храни и напитки се измерва в милиграми. Един 8-унция чаша сварено черно кафе има диапазона от 102 до 200 мг кофеин и само 2 калории.

Изследвания върху зелено кафе

Няколко изследвания са потвърдили правомощия за отслабване на зелено кафе, включително проучване на 2007, публикувано в списанието на Международната медицински изследвания. Изследването се фокусира върху продукта кафе се състои от 2000 мг Арабика и Робуста миг печено кафе, 200 милиграма на екстракт от зелен чай и 90 мг до 100 милиграма на CGA. Участниците в зелено кафе кохортата пиха пет чаши кафе на продукта, което се равнява на 11 грама кафе на ден в продължение на 12 седмици. В края на 12-те седмици на зелено кафе кохортата загубили средно по 5,4 кг и 3,6% телесни мазнини. За сравнение, черно кафе групата загуби общо 1,7 кг и 0,7% мазнини тяло.

Най-добра добавка зелено кафе

Green Coffee Pure е направен от естествени съставки, така че няма известни странични ефекти. Също така е свободен от свързващи вещества, пълнители и изкуствени съставки за разлика от някои други на пазара. Ние съветваме нашите клиенти да проверят всички съставки преди употреба за лични алергени. Ако имате съществуваща медицинско състояние или са в резултат на които предстои операция, говорете с Вашия лекар преди да вземете зелено кафе Pure. Бременни майки и тези, кърменето не трябва да приемат тази добавка.

Колко опаковки трябва да избера?

Много от нашите потребители за първи път са склонни да купят една бутилка, но обикновено се върне за повече, тъй като те се радват на последиците от зелено кафе екстракт Pure. Въпреки това, ние препоръчваме закупуване на повече от един, както е с Green Coffee Pure ползите са по-ефективни, с по-дълъг употреба. Препоръчваме за първи път купувач се опитва тяхното зелено кафе в продължение на поне 3 месеца. Има намалени цени на разположение, когато купуват в големи количества, така че да могат да се възползват от предимствата на цена ще ви обичам.

Къде да купя

Къде можете да купите зелена добавка кафе за отслабване? Кликнете върху линка по-горе, за да получите GreenCoffeePure. Мястото трябва да си купите е и официалния сайт на GreenCoffeePure. Това безопасен и законен GreenCoffeePure ще даде най-ефективен резултат. Като кликнете върху връзката тук, можете да пренасочите към страницата регистър и след това нареди на официалния сайт.

Green Coffee Pure

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>