Свръхактивни лекарства на пикочния мехур: как работят?

Ако вашият лекар не може да намери причина за вашия свръхактивен пикочен мехур, не се притеснявайте. Свръхактивните лекарства на пикочния мехур все още могат да помогнат за облекчаване на симптомите ви. Някои от тези свръхактивни лекарства на пикочния мехур действат чрез отпускане на пикочния мехур. Те спират неволните контракции, които предизвикват желание за уриниране. Други лекарства помагат за укрепване на тъканите около пикочния мехур, които може да са станали слаби. По-силната тъкан може да помогне за подобряване на контрола на вашия пикочен мехур.

Разбиране на свръхактивен пикочен мехур

Свръхактивният пикочен мехур е състояние, свързано със съхранение на урина в пикочния мехур. В това състояние мускулът в стената на пикочния мехур може да бъде нестабилен, което може да причини изтичане на урина. Известно е, че около 19 процента от възрастните в САЩ имат свръхактивен пикочен мехур. Основните симптоми на свръхактивен пикочен мехур включват внезапна или неконтролируема нужда от уриниране и често уриниране. Съществуват няколко лечения за управление на симптомите на свръхактивен пикочен мехур. Първоначално лекарите препоръчват промени в начина на живот или поведение, но са налични и много свръхактивни лекарства на пикочния мехур. Допълнителни лечения и хирургични опции също са достъпни при тежки случаи.

Ролята на свръхактивни лекарства на пикочния мехур

Има няколко лекарства, препоръчани за лечение на свръхактивен пикочен мехур. Използването на тези медикаменти във връзка с поведенчески терапии показа, че увеличава успеваемостта за лечение на свръхактивен пикочен мехур. Основните цели на лекарствата за свръхактивен пикочен мехур са:

 1. Намалете уринирането и честотата на уриниране.
 2. Увеличете обезвредения обем (капацитет на пикочния мехур).
 3. Намаляване на инконтиненцията на урината (намаляване на епизодите на течове).

Обикновено лекарствата за свръхактивен пикочен мехур започват да действат в рамките на една до две седмици, а оптималното облекчаване на симптомите на свръхактивен пикочен мехур обикновено се постига от шест седмици.

Най-честите лекарства за свръхактивен пикочен мехур

Медикаменти, които отпускат пикочния мехур, могат да бъдат полезни за облекчаване на симптомите на свръхактивен пикочен мехур и намаляване на епизодите на инконтиненция на урината. Тези лекарства включват:

 • Tolterodine.
 • Oxybutynin.
 • Oxybutynin.
 • Оксибутинин гел.
 • Троспиев.
 • Solifenacin.
 • Дарифенацин.
 • Mirabegron.
 • Фезотеродин.

Честите странични ефекти на повечето от тези свръхактивни лекарства на пикочния мехур включват сухота в очите и сухота в устата, но пиенето на вода за утоляване на жаждата може да влоши симптомите на свръхактивен пикочен мехур. Запекът – друг потенциален страничен ефект – може да влоши симптомите на пикочния мехур. Формите на тези медикаменти с удължено освобождаване, включително кожния пластир или гел, могат да причинят по-малко странични ефекти.

Алтернатива на свръхактивни лекарства на пикочния мехур

Ако искате лечение на свръхактивен пикочен мехур, който не предизвиква странични ефекти, най-добрият вариант е да вземете Флотрол. Flotrol е добавка за поддържане на пикочния мехур, която съдържа екстракт от соя плюс екстракти от тиквено семе. Напълно естествено е. В допълнение, и двете активни съставки се използват в хранителните добавки от стотици години в традиционната медицина, като се гарантира тяхната безопасност и ефективност. Флотрол по същество действа за укрепване на мускулите на пикочния мехур (стена на пикочния мехур). Освен това помага за подобряване на здравето на пикочните пътища. Това също може да помогне за подобряване на здравето на мъжете на простатата. Това е напълно естествено лечение на изтичане на урина. Предимства на Flotrol:

 • Спомага за успокояване на пикочния мехур и подобрява притока на урина.
 • Предотвратява дискомфорта по време на уриниране.
 • Укрепва мускулите на пикочния мехур.
 • Намалява спазмите и възпаленията.
 • Флотрол може да помогне за намаляване на простатата.
 • Предотвратява дискомфорта по време на уриниране.

Ефективността на флотрол е доказана научно и се основава на клинични доказателства. Следователно е малко вероятно да причини странични ефекти. Напротив, той е от полза за общото здраве на потребителя, а не само за пикочния мехур. Флотрол може значително да подобри качеството на живот на човек, защото този човек може лесно да живее нормално, без да се страхува от урина. Кликнете по-долу, за да знаете повече за Flotrol.

Flotrol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>