Рецензии на Propecia: истината за Propecia

В тази статия ще представим рецензии на Propecia, докато се опитваме да отделим истината от измислицата. Ако мислите да вземете Propecia (известен също като финастерид, неговото родово име), е наложително да се образовате за шансовете си за положителен резултат. За да ви помогнем да пресеете целия шум, написахме тази статия за прегледите на Propecia, които обобщават описанието, употребата и предимствата на лекарството.

Отзиви за Propecia: какво всъщност е Propecia?

Propecia е таблетка с рецепта, одобрена от FDA за лечение на плешивост по мъжки модел. Намалява ефекта на хормоните върху космените фоликули, което може да предотврати и дори да обърне косопада. Propecia е добре познатата маркова версия на активната съставка „финастерид“, която се използва за лечение на косопад от 90-те години. Това лекарство против косопад е ефективно при 90% от мъжете, както е показано в повечето прегледи на Propecia от хиляди клиенти, а ефектите му често се наблюдават след 3-6 месеца.

Прегледи на Propecia: как работи Propecia?

Пропецията (финастерид) намалява количеството на определено съединение, дихидротестостерон, в скалпа, което предотвратява растежа на косата. Без дихидротестостерон косата ви може да расте по-нормално. Propecia работи много ефективно. Според много отзиви на Propecia, Propecia или генеричен финастерид забавя загубата на коса при 88% от мъжете. Той стимулира растежа и при около 66% от мъжете. Така че има отличен шанс Propecia най-малкото да ви помогне да поддържате косата, която имате.

Отзиви за Propecia: можете ли да разчитате на Propecia?

Всъщност Propecia се счита за най-ефективното лекарство против косопад, което е на разположение. В проучвания 80 процента от мъжете, приемащи Propecia, запазиха първоначалния си брой на космените фоликули, а 64 процента изпитаха известен растеж след две години продължителна употреба. Допълнителни проучвания съответно на една, две и пет години показват загуба на коса със скорост 58, 72 и 100 процента при групи мъже, получаващи плацебо, срещу 14, 17 и 35 процента косопад при мъже, приемащи Propecia.

Прегледи на Propecia: как да приемате Propecia безопасно

Propecia е само за мъже. Общата начална доза на Propecia за лечение на косопад е 1 mg на ден, приета през устата. Пропецията може да се приема по всяко време на деня, със или без храна. Има толкова много мъже, които използват Propecia, и през последните няколко години не е имало пациент да каже, че той прекратява лекарството поради странични ефекти. Въпреки това обръщайте голямо внимание на реакцията на вашето тяло и незабавно говорете с вашия дерматолог при всяка индикация за промяна.

заключение

Почти всички прегледи на Propecia от пациенти и здравни специалисти казват, че Propecia има висока ефективност при лечение на косопад. Пропецията също е много безопасна, стига това лекарство да е предписано от надежден лекар и да се приема правилно. Рецептата на Propecia струва приблизително 55 долара на месец, така че не е евтино по никакъв начин. Тази скъпа цена обаче показва и истинското качество на Propecia. Ако искате да получите високо качество и големи ползи, тогава трябва да сте готови да платите цената. В крайна сметка здравето на косата ви е едно от най-важните неща в живота ви, така че не се колебайте да използвате Propecia. Надяваме се, че тази статия за ревютата на Propecia може да ви помогне да получите ясна информация за Propecia. Кликнете по-долу, ако се интересувате от закупуване на Propecia.

Propecia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>