Растежът на гърдите през 30-те години: възможно ли е?

Възможно ли е да имате растеж на гърдата през 30-те години без никакви операции? Е, всъщност някои женски гърди нарастват значително в 30-те си години. Растежът на гърдите в 30-те години не е твърде често, макар и не е невъзможно. Тя може да бъде както благословия, така и проклятие. Разбирането на възможните причини за растежа на гърдата през 30-те години ще ви позволи да вземете подходящи мерки и да зададете подходящите въпроси.

Промени в гърдите

Ако се върнете към историята на гърдите си, може да забележите, че през годините е имало някои промени. Може би са пораснали, или може би са се свили. Може би имат стрии, или може би зърната ви не изглеждат еднакво. Вълнуващо е да наблюдавате всички тези промени, и въпреки това може да ви накара да се чудите дали сте единственият. (Вие вероятно не сте.) Прочетете, за да разберете причините за растежа на гърдата през 30-те години, и не забравяйте – ако нещо ви притеснява, определено се проверявайте от лекар.

Причините за растежа на гърдата през 30-те години

Ето възможните причини, поради които жената може да преживее растежа на гърдата през 30-те години:

  • Качване на тегло.

Гърдите ще стават по-големи, докато наддавате на тегло. Освен това има бременност. В 30-те години някои жени забременяват, така че има увеличаване на гърдите, което се случва с това наддаване на тегло и подготовка за кърмене.

  • Бременност.

Бременността е често срещаната причина за растежа на гърдата през 30-те години. Гърдата може да нарасне до пълен размер на чашата през първите няколко седмици и до три чаши по време на бременността. Вашите гърди трябва да се върнат към нормалното след бременността и след като бебето бъде отбито. Понякога обаче гърдите ще останат по-големи, отколкото преди бременността.

  • Хормонални промени.

Някои жени преминават през хормонални промени, дори когато никога не са били бременни. Подозирам, че може да има и генетичен проблем. Въпреки това, някои женски гърди действително растат масово в 30-те си години, а други само малко или изобщо не. Някои ще приписват това на кремове, масажи, диета или хапчета, което е разумно. Но понякога това е просто нещо, което се случва при някои жени. Какъв процент не успяхме да намерим никаква статистика.

Растежът на гърдите през 30-те години като благословия

Гърдите могат да растат по-големи в 30-те години до точката, в която можете да останете зашеметени или раздразнени. Ако смятате, че растежът на гърдата през 30-те години е благословия, тогава може да търсите начини да увеличите размера на гърдите си без никаква операция. Да, не е нужно да се подлагате на операция, за да имате растеж на гърдата през 30-те години. Всичко, което трябва да направите, е да направите някои упражнения и да научите как да масажирате гърдите си, за да го направите по-голям. Трябва да правите гимнастика, преди да правите каквото и да е упражнение, за да увеличите гърдите си. Винаги трябва да правите 5 до 10 минути загряване, за да избегнете спазми. И като допълнителен съвет, гърбът ви трябва да има правилна позиция. Обратно, което не е перпендикулярно на земята, може да ви нарани повече, отколкото да ви помогне. Най-добрите упражнения за увеличаване на гърдите ви са тези, които ще направят мускулите на гърдите ви по-силни. Вие няма да загубите мазнини, ще тонизирате мускула, който е под тлъстината на вашия бюст. Това не е лоша мазнина, а самият бюст е дебел. Така че не се насилвайте да го елиминирате. И когато искате да масажирате гърдите си, използвайте правилния крем, направен от безопасни натурални съставки, които могат да увеличат комфортно размера на гърдите ви, без странични ефекти. Най-добрата естествена съставка за уголемяване на гърдите е pueraria mirifica. Така че, ако искате да закупите крем за уголемяване на гърдите, уверете се, че продуктът съдържа pueraria mirifica. Кликнете върху банера по-долу за допълнителна информация.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>