Продукти за спортно хранене за подобряване на представянето на спортистите

Продуктите за спортно хранене се радват на висока степен на лоялност. Ако потребителите на даден продукт смятат, че могат да открият положителна разлика в производителността, те ще се придържат към нея. В сравнение с добавка, която може да подобри здравето на сърцето повече от десетилетие, продуктите за спортно хранене се оценяват от спортисти, независимо дали те предоставят ползи в продължение на седмици или дни.

Видове продукти за спортно хранене

Най-общо, има три основни категории продукти за спортно хранене. Те са:

 • Спортни напитки.

о Предварително смесени. Описание: Повторно хидратиране или пиене на заместители на гориво, или за незабавна енергия, предварително подхранване или възстановяване след упражнение. Забележки: Преносимо решение за чанти за кит, използване при провеждане на събития или провеждане на велосипед. о на прах Описание: Прахообразна версия на предварително смесени сортове, които се приготвят с вода. Забележки: По-евтино решение за потребители с по-голям обем, идеално за смесване у дома преди да се проведе или друго упражнение.

 • Енергийни гелове.

Описание: Желе със сироп и сладък вкус, доставени в малък, преносим саше. Забележки: Винаги трябва да се консумират с около 250ml (8.5oz) вода за правилна концентрация преди тренировка.

 • Енергийни барове.

Описание: Багаж и може да се използва преди, след или по време на тренировка. Забележки: Може да се формулира за мигновено, бавно освобождаване или комбинация от енергийни нужди. Версиите за възстановяване често съдържат протеин за поправка.

Продукти за спортно хранене – какво е правилното за вас?

С хиляди продукти за спортно хранене, като напитки, гелове, прахове и барове на пазара, как да знаем кои да изберем? Ето някои полезни съвети, за да намерите правилния продукт за вас.

 • Каква е вашата цел?

Първата стъпка при избора на правилния продукт за вас е да разпознаете как трябва да се подкрепя балансираната ви диета, за да постигнете желаните цели за обучение.

 • Ключови съставки.

Ако решите да харчите трудно спечелените пари за спортни храни, не забравяйте да инвестирате в нещо, което работи. Въглехидратите и протеините са ключовите съставки, намиращи се в спортните храни, които могат да осигурят най-голямата физическа възвръщаемост, като осигуряват на тялото гориво, от което се нуждае за енергия и поддържане на възстановяването на мускулите. Внимавайте за количеството на всяка опаковка.

 • Сравнете продуктите.

Хранителната информация се основава на една порция, така че ако ядете двойно, сервирането ви удвоява енергията и хранителните вещества. Когато сравнявате хранителната стойност между 2 или повече продукта, погледнете колоната на 100 g / ml.

 • добро име.

Осигуряване на избор на спортни храни от реномирани компании, които са инвестирали в качеството и безопасността на продуктите. Внимавайте за информираното спортно лого върху опаковката, което показва, че продуктът е бил проверен за забранени вещества.

Като се има предвид BlackWolfWorkout

Можете да експериментирате с направата на собствени продукти за спортно хранене, така че да можете да ги персонализирате според вашите вкусове и точни хранителни нужди. Въпреки това, има голяма вероятност продуктите, които произвеждате, да нямат контрол върху качеството на използваните съставки. Най-рационалният избор със сигурност е използването на продукти за масово производство на спортни храни. Въпреки това, не всички тези продукти могат да ви отведат до най-добрите ви спортни постижения. Въпреки това, BlackWolfWorkout е изключение. Тренировката на BlackWolf е чисто нова спортна добавка, разработена, за да се възползва от плана за развитие на мускулите на мъжете и жените. И двата пакета са много сходни по състав, но са създадени така, че да облагодетелстват както мъжките, така и женските химически системи. BlackWolfWorkout разполага с три пакета от различни добавки за двата пола, които осигуряват на тялото ви хранителни стойности, витамини и минерали, които трябва да имат за бързо и ефективно мускулно натрупване и ефективност. Но те могат да бъдат закупени отделно. С предварително тренировка, вътрешни тренировки и формули след тренировка, BlackWolfWorkout изглежда е много атрактивен пакет за фитнес добавка.

 • Формулата увеличава способността за усвояване на хранителни вещества в организма, което води до по-добри печалби и повече сила за по-добро представяне.
 • Поддържайте нервната система здрава за бързи реакции и по-бързи рефлекси при изпълнение на упражненията.
 • Повишава функциите на мускулната тъкан, което улеснява повдигането на енергия и изтръгва онези допълнителни повторения, които не сте имали.
 • За да увеличите печалбите, BlackWolfWorkout също така увеличава функцията на синтеза на протеини в организма, като му придава по-голям метаболизъм, като увеличава мускулната маса и намалява телесната мастна тъкан.
 • За да запази тялото нивата на креатина, BlackWolfWorkout повишава нивата на монохидрата след една лъжичка.

И така, какво чакате? Посетете официалния сайт точно сега, за да получите истински BlackWolfWorkout, който ще подобри цялата ви спортна цел.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>