Приемане на термогенна добавка за отслабване

Термогенната добавка може да работи за отслабване, защото намалява апетита, като същевременно увеличава капацитета за изгаряне на горивото на тялото. Нивата на топлина и енергия на тялото се повишават и термогенните мощности се ускоряват, за да изгорят калориите. Поради намаления апетит, че термогенната добавка води до по-малко калории, ще се консумират, което ще доведе до загуба на телесно тегло. Калориите, които се консумират при използване на термогенна добавка, се използват като енергия и не се съхраняват като телесни мазнини. Много хора, които искат да отслабнат, смятат, че използването на термогенна горелка за мазнини е изключително ефективно и има много термогенни продукти.

Какво представлява термогенната добавка

Думата “термогенен” буквално означава производство на топлина. Когато тялото ви изгаря калории, то генерира повече топлина, така че добавките, които повишават метаболизма или изгарянето на мазнините, се считат за термогенни. Много различни видове термогенна добавка за отслабване се предлагат на борсата. Някои съдържат само една съставка, докато други използват смес от вещества, подсилващи метаболизма. Производителите твърдят, че тези добавки ще ви помогнат да отслабнете или да изгорите повече телесни мазнини, но истинността на това твърдение е горещо обсъждана.

Как термогенните добавки работят за отслабване

Термогенните добавки обикновено се наричат ​​мазнини или E / C / A кутии (буквите означават ефедрин, кофеин и аспирин, въпреки че аспирин рядко се използва днес). Тези вещества са предназначени да спомогнат за насърчаване на липолизата в организма (разграждането на телесните мазнини да се използва като енергия). Те също така стимулират централната нервна система на организма, поради което може да се почувствате психически бдителни. Следва няколко неща, които трябва да имате предвид, ако искате да използвате термогенни добавки за отслабване:

  • Рекламата може да бъде подвеждаща. Термогенната добавка може да помогне за отслабване, но трябва да сте склонни да тренирате и диета трудно.
  • Ключът към успеха на загубата на мазнини не се върти само около избраната от вас мазнина за горене. Генетиката, диетата и тренирането са по всякакъв начин еднакво важни, когато става дума за изгонване на последната унция от мастна тъкан.
  • Термогенните добавки са чудесни за придаването на усещането за адреналин във фитнес залата. Какво е това? Пет серии от пейки пресират с претеглени брадички? 6 комплекта клекове, последвани от 20 репликация на краката?

Вземете го, може да не се чувствате изпомпвани, но мазнините горелки са чудесни за увеличаване на вашия умствен фокус и интензивност, и дори може да вземе вашия poundage през покрива. Но това, което върви нагоре, трябва да слезе. Колкото по-голяма е производителността и интензивността ви в салона, толкова по-голяма е умората след тренировка и времето за възстановяване. Мазнините горелки само повишаване на енергийните нива временно, така че да получите много почивка.

  • Не забравяйте – повечето мазнини-горелки имат лек диуретичен ефект върху тялото. Трябва да се стремите да увеличите приема на вода, за да компенсирате. Водата играе важна роля при транспортирането на хранителни вещества до мускулите и отхвърлянето на отпадъците от тялото.

1 – 2 галона вода на ден се препоръчва за повечето бодибилдъри. Също така, вземете термогенни добавки с повече от 8 унции вода. Това е минималният минимум, който тялото ви трябва да преглътне! Вземете най-малко 20-24 унции. По този начин тялото ви ще остане хидратирано, което е още по-важно, ако го използвате преди тренировка.

  • За онези от вас, които носят мазнини, не забравяйте да започнете с минималната доза, за да оцените чувствителността на тялото към тези добавки. Тъй като термогенните добавки са такива мощни съединения, прекомерната употреба може да доведе до негативни ефекти.

Някои хора могат да приемат максималната доза, но за другите една капсула два пъти на ден е повече от достатъчна. Термогенните добавки увеличават и сърдечната честота. Така че не ги приемайте, ако вече имате високо кръвно налягане. Точно като вашите тренировки, тялото ви има способността да се адаптира към използването на мазнини-горелки. С течение на времето стимулиращите им ефекти ще намалеят, защото тялото ви е свикнало. Решението тук не е да увеличите приема си, а да отседнете за седмица или две.

  • Използването на термогенни добавки може да направи пътуването ви да отслабнете много по-лесно. Като каза това, уверете се, че вашата диета и тренировъчен полк са в съответствие с вашата цел за загуба на мазнини.

Ключът е да измислим план и да се придържаме към него! Получаването на разкъсвания отнема време и ако желаете да работите упорито, резултатите ще последват!

Кой може да се възползва от термогенните добавки

Всеки, който иска да отслабне, може да се възползва от добавянето на добра термогенна добавка към диетата си. Мазнините, които работят добре, ще ви помогнат да изгорите повече калории, да отделите повече нежелани мазнини и да имате повече енергия за вашия ден. Кликнете върху банера по-долу, за да научите повече за използването на термогенна добавка за отслабване.

Phenq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>