Препоръчително ли е да се вземат евтини добавки за здраве на простатата?

Може ли евтината добавка за здраве на простатата да помогне с нарушения на простатата? Много реклами и уебсайтове биха искали да вярвате, че подобна добавка може да работи. Всъщност най-евтините добавки за здраве на простатата няма да помогнат при лечението на нарушения на простатата. И нито една от тези добавки не предотвратява разширяването на простатата, простатита и рака на простатата. Някои хора казват, че някои евтини добавки могат да работят ефективно, но трябва да сте наясно със страничните ефекти. Нашите тестове откриха евтини добавки, които не съдържат безопасни съставки и дози. Някои продукти също така изглежда нарушават правилата на FDA за това, което трябва (и не трябва) да бъде на етикетите.

Евтини преглед на здравето на простатата

Както беше казано по-рано, някои евтини добавки могат да помогнат за лечение на проблеми с простатата, но доказателствата сочат, че други няма. Всъщност, най-евтините добавки за здраве на простатата не могат да се очакват, за да се предотврати увеличената простата, простатит и рак на простатата. Палметто и бета-ситостеролът са двете най-важни активни съставки за лечение на простатата, но има много евтини добавки на простата, които изобщо не съдържат палмета и бета-ситостерол. Някои могат да съдържат тези съставки, но в дози, които са много по-малки от предложените от експерти. Нашите тестове дори откриха добавки за простата със съставки, които не са одобрени от FDA. Така че най-хубавото е да се избягват евтини добавки на простата, защото това не може да ви даде ползи за здравето и безопасност.

Висококачествена добавка за здраве на простатата

Нашите тестове също идентифицират продукти със съставки, които могат да помогнат за лечение на нарушения на простатата. Те са етикетирани точно, без опасни химикали и съдържат растителни съставки. Висококачествените добавки за здраве на простатата не се предлагат на ниски цени. Те могат да бъдат малко скъпи, но можете да бъдете сигурни, че ще получите реални ползи за здравето без странични ефекти. Естествените съставки, които обикновено се използват при висококачествени добавки за здраве на простатата, включват:

  • Saw palmetto: Saw palmetto е джудже палмово дърво, родено в югоизточните райони на Северна Америка. Екстрактът от плодовете на палмето се използва често за лечение на увеличена простата, подобряване на функцията на урината и подобряване на растежа на косата. Това също има противоракови ефекти.
  • Тиквено семе: Тиквените семки съдържат много хранителни вещества, които спомагат за намаляване на увеличената простата. Първо, те съдържат защитни съединения, наречени фитостероли, за които е установено, че спомагат за намаляване на увеличената простата. Тяхното богато съдържание на цинк е друга причина, поради която тиквените семки се считат за добри за здравето на простатата. Цинкът е важен минерал при лечението на разширяването на простатата.
  • Екстракт от чесън: диета с високо съдържание на чесън може да намали наполовина риска от рак на простатата, показват проучванията. Чесънът е богат на съединения, наречени alliums, които са активни срещу вещества, произведени естествено в тялото и свързани със стареенето и развитието на рак. Учените казват, че мъжете трябва да ядат десет грама чесън всеки ден, за да получат най-добрата защита.
  • Бета-ситостерол: Бета-ситостеролът е вид добър холестерол, който се съдържа във всички растителни храни, включително пресни зеленчуци, плодове, ядки и семена. Бета-ситостеринът е изследван за неговата помощ при мъжката здравна подкрепа, което го прави ключова естествена съставка в добавките за здраве на простатата.

ProstaSURE: най-препоръчителната добавка за здраве на простатата

ProstaSURE е натурална добавка, доказала своята ефективност в поддържането на здравето на простатата. Съставките на ProstaSURE са най-добрите, те включват видяна палмето, тиквено семе, екстракт от чесън и бета-ситостерол. ProstaSURE дори е обогатен с редица витамини и минерали, като цинк, селен и витамин D3, които могат да помогнат на мъжкото здраве и благополучие. ProstaSURE със сигурност не е евтина добавка за здраве на простатата. Това може да е малко скъпо, но важното е, че ще получите високо качество, безопасност и реални ползи, особено за простатата. Можете да използвате ProstaSURE не само за предотвратяване на нарушения на простатата, но и за лечение на симптомите, които вече са настъпили. Ако се интересувате да закупите ProstaSURE и да докажете неговите ползи, кликнете върху банера по-долу.

Prostasure

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>