Препоръчителното хипоспермично лечение

Хипоспермията е състояние, при което мъжът има необичайно малък обем сперма в еякулата. Има ли лечение с хипоспермия? Нека разберем. Ако човек има само обем на сперматозоидите под 1,5 ml, може да се счита, че страда от хипоспермия. Хипоспермията може да причини мъжки стерилитет, ако предотвратява бременността в двойката. Добрата новина е, че не се случва във всички случаи. Като общо правило, човек може да забременее естествено въпреки ниския обем на еякулата, стига броят и качеството на сперматозоидите да са нормални. В края на краищата, хипоспермията е действително лечима. Тук ще научите хипоспермично лечение.

Причината за хипоспермия

Повечето момчета по света се питат какво може да бъде причината за хипоспермия. Е, вероятно най-типичните аспекти, водещи до хипоспермия, е нездравословен начин на живот, който също може да доведе до други здравни проблеми. Те включват консумация на храни с високо съдържание на холестерол и бързо хранене редовно, алкохол, пушене и затлъстяване. В допълнение, възрастта е друг често срещан фактор, който води до хипоспермия, въпреки че последните проучвания показват, че дори мъже на средна възраст също са изложени на риск. Други важни причини за хипоспермия са:

 • Патологични състояния.

Хипоспермията може да бъде причинена от много патологични състояния, които включват ретроградна еякулация, запушване на еякулаторния канал или вродено отсъствие на vas deferens и семенни мехурчета. Следователно, състоянието може да бъде самоиндуцирано или вродено в зависимост от причината.

 • Период на въздържание.

Проблемът с ниския обем на спермата също може да бъде свързан с периода на въздържание. Следователно, изследването на обема на спермата след изключително кратък период на въздържание, като например в един ден, може да доведе до намаляване на количеството сперма.

 • Увреждане или влошаване на нервите.

Загубата на нервните импулси в пениса поради увреждане на симпатиковите нерви също може да причини хипоспермия.

 • Неподходящи полови хормони.

Производството на недостатъчно количество полови полови хормони като тестостерон също е друго условие, което лесно може да доведе до малък обем сперма.

 • Операция на шийката на пикочния мехур.

Операцията на шийката на пикочния мехур се извършва при пациенти с проблеми с опита при уриниране и може да причини хипоспермия.

Симптомите и рисковите фактори на хипоспермията

Освен ако няма друга болест или аномалия, причиняваща хипоспермия, тази промяна на сперматозоидите често идва без симптоми. Най-очевидният признак обаче е наличието на по-малък обем сперма по време на еякулацията. Ако се идентифицирате с някой от следните рискови фактори и наскоро сте забелязали, че обемът на еякулата е намалял, може да страдате от хипоспермия:

 • Злоупотреба с алкохол и наркотици.
 • Нездравословен начин на живот.
 • инфекции.
 • напреднала възраст (на възраст над 40 години).
 • Хормонален дисбаланс.
 • Стрес и други психологически проблеми.
 • Травма в тестисите.
 • Ретрограден поток от сперма.

Лечение на хипоспермия

Има ли лечение с хипоспермия, което ще увеличи обема на спермата и ще ви помогне да имате нормално или дори отлично сексуално преживяване? Фармакотерапията често се предлага като лечение на хипоспермия, когато причината за хипоспермията е поради замърсяване или може би дразнене. Независимо от това, справянето с проблема няма да осигури незабавно увеличение на количеството генерирана сперма. Което означава, че веднага след метода на лечение, хипоспермия или ниска сума на спермата ще се нуждаят от помощна добавка за подобряване на освобождаването на сперма. Една от най-препоръчваните добавки за хора с хипоспермия е Semenax, тъй като тя е била изпитана и тествана за повишаване на мъжката сексуална функционалност. Semenax има относително самообяснително име – специално формулирано е за увеличаване на обема на спермата. Semenax за първи път се появи на пазара през 2004 г. Трябва да има нещо добро за продукт, който се продава добре за толкова дълго време, нали? Много потребители на Semenax казват, че се радват на дълги и интензивни оргазми, по-добър контрол на оргазма и огромни количества сперматозоиди. Ползите от Semenax:

 • Има забележим ефект върху обема на спермата.
 • Може да увеличи способността за по-дълго време в леглото.
 • Като се има предвид допълнителната сперма, оргазмите ще бъдат по-дълги и по-интензивни поради повече контракции.
 • Видимите резултати могат да бъдат забелязани след седмица или две – варира от един човек до друг.

Semenax е добавка, а не мигновен бустер като някои лекарства, но отнема дни или седмици, за да работи. Въпреки това, Semenax е естествено и доказано, че работи. Можете да разчитате на Semenax за вашето хипоспермично лечение. За да знаете как да използвате Semenax правилно, щракнете върху банера по-долу.

Semenax

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>