Препоръчва се дозиране на кетони от малини

Дозировката на кексоните от малини варира в зависимост от производителя, но общата средна стойност е от 100 до 400 милиграма, един до два пъти на ден. Калмовите добавки от малини се предлагат под формата на капсули и са широко достъпни онлайн и в магазините за витамини. Кероновата добавка за доза варира от 100-1000 милиграма, веднъж или два пъти дневно. Естествено, вие ядете само около 0,42 милиграма кексони от малини на килограм телесно тегло, така че ако решите да приемате кетонни добавки, увеличавате приема си с цялото количество. FDA предупреждава, че добавката е склонна да съдържа по-високи концентрации на кетони от малини, отколкото обикновено се препоръчва, а безопасността на тези дози не е била оценена в научните изследвания. Преди да изберете да използвате високи дози малини кетони, най-добре е да се свържете с Вашия лекар първо.

Намиране на правилните дози малини кетони за себе си

Получаването на подходящата доза кетони от малини може да направи разликата в ежедневието ви. Изчисляването на дозата, което трябва да приемате, може да изглежда объркващо. Това е така, защото има няколко различни метода за определяне на дозата, която трябва да приемате с кексони от малини. Правилното дозиране на кетоните от малини може да варира в зависимост от теглото или нуждите ви. Уверете се, че имате точната доза, за да получите възможно най-добрите резултати. Постепенното увеличаване и внимателното наблюдение могат да направят тази добавка да работи най-добре за вас. Ето няколко неща, които трябва да имате предвид:

  • Повечето статистически данни казват, че не би трябвало да имате доза над 300 мг на ден за матови кетони. Това е много добро правило, което трябва да следвате, освен ако не сте много голям човек. Някой, който е повече от 300 паунда, може да поеме до 340 mg на ден.
  • Най-ниската препоръчителна доза за кексоните от малини обикновено е около 80 мг на ден. По-често срещаният брой е 100 mg и това обикновено се счита за добра отправна точка. Тази минимална доза се счита за най-малкото количество, което може да бъде ефективно.
  • Когато започнете да приемате 100 mg на ден през първите няколко дни, може да бъде добра доза за тези кетони. Тази доза може да показва резултати за Вас. Ако показвате резултати след приемането на тази доза, няма да ви се налага да увеличавате дозата на маточните кетони.
  • Ако не виждате резултати с 100 mg, можете да преместите до 200 mg на ден. Това трябва да се направи постепенно. Освен това трябва да дадете тази доза най-малко една седмица, преди да опитате да я увеличите вече.
  • Ако увеличите дозата до 300, няма да искате да отидете над тази доза. Не забравяйте да увеличите постепенно сумата, така че да не шокирате системата си. Дайте на всяко увеличение на дозата няколко дни, преди да сте решили, че имате нужда от повече.

Напиши си домашното

Кексоните от малини са химикали, които естествено се срещат в малините. Те са отговорни за аромата и вкуса на зрънце. Вие ще намерите това химично вещество в редица преработени хранителни продукти, включително сладолед и много безалкохолни напитки. Това химично вещество обикновено се счита за безопасна хранителна добавка. Ако кремът от малини е безопасна хранителна добавка, здравият разум ви казва, че трябва също така да бъде безопасен, когато се приема като лекарство. Единственият проблем с това допускане е в дозировката. Дори едно безопасно вещество, когато е силно концентрирано, може да стане токсично. Малини кетони, когато се поглъщат като мазнини горелки не са показали признаци на прекалено токсични, въпреки че малко хора са имали неприятни странични ефекти. Когато има нежелани реакции, които не се срещат всеки, който приема тези продукти, те най-често се състоят от газообразен или леко разстроен стомах или прекалено метеоризъм. Различните хора реагират различно на почти всяка версия, но някои хора са алергични към някои добавки. Направете своята домашна работа преди да скачате в матови кетони за отслабване и други здравни цели. Кликнете върху банера по-долу, за да научите повече как безопасно да използвате тази добавка.

Raspberry Ketones

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>