Предимства на nopal за загуба на тегло

Знаеш ли какво е нопалът? И чували ли сте някога за употребата на нопал за отслабване? Nopal принадлежи към семейството на кактусните круши и е роден в Мексико и югозападните части на Съединените щати, Италия, Испания и Южна Африка. Различни коренни популации в историята са използвали нопал като лечебно растение, включително местното население на нахуета от Мексико. Можете да закупите това растение като самостоятелна добавка или като съставка в добавки за отслабване. Преди да консумирате нопал за отслабване, трябва да говорите с медицински специалист.

Лесен начин да ядете нопал за отслабване

Кактусът на бодлива круша е бил основен източник на мексиканската и централноамериканска диета в продължение на хиляди години. В някои части на Съединените щати тя придобива популярност като екзотично, гурме и здравословно допълнение към диетата. Уредът от бодлива круша има три различни семена: подложката на кактуса (нопал), която може да се третира като зеленчук, венчелистчетата на цветята, които могат да се добавят към салатите, и крушата (тон), която може да бъде третиран като плод. Те растат диви през целия американски югозапад, до Южна Америка и до Канада. Тези, които може да намерите в местния магазин или пазара на земеделски стопани, със сигурност ще произхождат от търговска нопална ферма.

  • Подложки или nopales.

o Купете или издърпайте някои бодливи подложки. o Отстранете гръбначния стълб от подложката с помощта на машина за отстраняване на зеленчуци или ножица за подстригване. o Пуснете подложката под хладка вода. Отлепете или отсечете всякакви обезцветявания или синини. o Нарежете или нарязани подложките (изтрийте ножа след всяко парче, тъй като може да има малки гръбнаци, които се придържат към него) или ги оставяйте цели, в зависимост от това какво ще използвате nopales за. o Изперете нопалите. Те могат да бъдат или варени или на скара, както и смесени с други съставки, за да направят уникални, задоволяващи и здравословни ястия.

  • Бодлива круша.

o Купете или събирайте няколко бодливи круши. o Извадете гръбначния стълб. o Кожата на крушите. o Нарежете крушата на резени, или се залейте на вилица или шиш и сервирайте.

Nopal наистина помага да отслабнете

Нопалният кактус съдържа витамини, минерали и влакна. Следователно ефектът на nopal за загуба на тегло е доста значителен, той се продава като добавка за отслабване от много компании. Растението е обогатено с фибри. Две основни предимства на nopal за загуба на тегло се предлагат от наличието на фибри. Първо, съдържанието на влакна подобрява храносмилането и ви дава усещането, че е пълно (намалява апетита на храната), а също така предотвратява абсорбцията на мазнините в тялото. Един от основните проблеми, с които хората се сблъскват, когато става дума за намаляване на теглото, е борбата с глад за храна. За тях е трудно да се борят с изкушението и в крайна сметка да се поддават на него. С Nopal кактус, апетитът ви е потиснат. Заводът също има положителен ефект върху метаболизма на организма. Подобрява процеса, който води до изгаряне на мазнините по-бързо. Това води до повишено окисление на съхраняваните мазнини, като по този начин ускорява тяхното отстраняване от тялото. Той също така намалява нивата на общия холестерол, като същевременно намалява концентрацията на липопротеини с ниска плътност. Тъй като липопротеинът с ниска плътност играе важна роля при увеличаване на теглото, растението ви осигурява резултатите, които търсите.

Форми и дози

Ползите от нопалния кактус за загуба на тегло могат да бъдат постигнати по няколко различни начина. Най-очевидният начин – който предлага и най-добрите ползи за здравето – е директно да се яде кактус. Можете също така да приемате добавки в капсули, прах, екстракт и дори течна форма. Необходими са повече изследвания за определяне на безопасни и ефикасни дози от всяка форма на кактус. Повечето добавки обикновено препоръчват приемане на поне една доза от 500-650 милиграма дневно. Кликнете върху банера по-долу, за да научите повече.

Phenq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>