Преглед на Air Snore: устройство за спиране на хъркането

Air Snore е мундщук против хъркане, който работи, като внимателно държи челюстта напред, за да подобри въздушния поток по време на сън. Ето по-пълен преглед на Air Snore. Air Snore е устройство за прогресиране на мандибуларната система, което означава, че мундщукът работи, като движи долната челюст напред, предотвратявайки вибрациите, причиняващи хъркане. Air Snore се предлага от компания, наречена Bauer Nutrition, но компанията, която я произвежда, носи името Wolfson Berg Limited, базирана извън Кипър. Компанията продава голямо разнообразие от продукти, свързани със здравето, и се занимава с повече от 10 години. Нашият преглед на Air Snore: това е продукт, на който можете да се доверите и на който разчитате.

Преглед на Air Snore: как работи?

Мундщукът Air Snore работи, като леко отваря челюстта, така че горният ви дихателен път да е чист и лесно да приема въздух. Този метод намалява общата ви склонност към хъркане и може да ви помогне да дишате по-лесно през нощта. Air Snore се вписва удобно в устата и може да се регулира към всякакъв размер и форма на устата.

 • Просто поставете мундщука в гореща вода за 5 до 10 минути, извадете го от водата и оставете малко да се охлади.
 • След това поставете мундщука в устата си, захапете здраво (но не прекалено силно или може да повредите мундщука), извадете току-що врязания мундщук и го накиснете в ледена вода, така че материалът да се втвърди отново.
 • След като стане трудно, впечатленията от зъбите ви ще останат и мундщукът може да се побере удобно в устата ви.

Има много други устройства, които са били използвани, но има ограничение колко пъти можете да ги използвате или да ги подготвите за употреба. Air Snore обаче е направен с помощта на пластмасова храна, която ви позволява да преминавате през този процес безброй пъти. Можете да го получите правилно и да го използвате.

Преглед на Air Snore: ползите

Следните са основните предимства на Air Snore като устройство против хъркане:

 • Може да бъде персонализиран, за да се побере в устата ви.
 • Може да се използва толкова пъти, колкото искате, тъй като е направена с пластмасова храна.
 • Може да се използва с липсващи зъби в много случаи.
 • Може да се използва и с протези.
 • Работи много добре при дишане на устата.
 • Спомага за по-добрия сън.
 • Помага за увеличаване на енергията сутрин.
 • Подходящ както за мъже, така и за жени.
 • Страхотно подходящо за жени, които трудно поставят мундщуци.

Преглед на Air Snore: повече от просто устройство срещу хъркане

Да, Air Snore е нещо повече от устройство срещу хъркане. Компанията предлага и капки Air Snore, които се използват за изчистване на блокираните носове, за да се улесни дишането като алтернативен подход към хъркането. Капките Air Snore са съставени от специални съставки, които имат успокояващи и антисептични свойства, за да помогнат за облекчаване на симптомите на настинка и запушване на носа. Съставките се състоят от пет основни етерични масла:

 1. Масло от цветя Lavendulaangustifolia.
 2. Масло от евкалипт глобулус.
 3. Масло от листа на ментопиперита.
 4. Масло от слънчогледово семе Helianthus annus.
 5. Pinussylvestris leae.

Капките Air Snore могат да се прилагат върху гърдите, шията или под ноздрите преди сън, за да помогнат за намаляване на задръстванията и насърчаване на здравословния сън.

Общ преглед на Air Snore

Air Snore е хубав мундщук против хъркане. Само по себе си той е добър продукт за начинаещи – няма сложна настройка. Допълнителният бонус от капки Air Snore го прави специален. Използването на капки ще ви накара да се почувствате спокойни, а носният ви проход може да се почувства по-ясно и по-лесно да приемате кислород. Според повечето отзиви на Air Snore, много потребители обичат Air Snore и уникалността на него. Определено бихме препоръчали този продукт за начинаещи, както и за всички хъркачи, които имат повече опит с устройства срещу хъркане. Air Snore има 60-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни от продукта, можете да получите парите. Много хора все още използват този продукт и информират всички, за да постигнат най-добрия резултат. Затова не пропускайте тази възможност. Посетете официалния уебсайт, за да получите специална оферта.

Air Snore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>