Прегледите за финастерид за косопад

Финастерид, известен още като марката Propecia, е хапче за лечение на косопад. Ето и отзивите за финастерид за косопад. Финастеридът е лекарство, което ефективно се насочва към първопричината за плешивостта на мъжкия модел, хормон, наречен дихидротестостерон. Първоначално е формулиран като лечение за уголемена простата. Изследователите забелязали, че пациентите на лекарството също съжаляват за косата. Финастерид действа, като блокира превръщането на тестостерона в дихидротестостерон. Той намалява нивата на дихидротестостерон в организма с около 70% и може драстично да забави, спре и дори частично да обърне косопада при мъжете. Дихидротестостеронът е от съществено значение за развитието на мъжете по време на пубертета, но обикновено се смята, че след пубертета няма да има много осезаеми ползи. Ето още за отзивите на финастерид за косопад.

Финастерид за прегледи за косопад: одобрен ли е от FDA?

Финастеридът е един от малкото лечения за косопад, които трябва да бъдат клинично тествани, одобрен от FDA и доказано действащ за повечето мъже. Според повечето отзиви за финастерид за косопад, 83% от мъжете, които приемат лекарството, успешно са спрели плешивостта на мъжкия модел и запазили косата, която вече имат. А 65% от мъжете, които приемат финастерид, дори са изпитали забележимо повторно нарастване на загубената коса в продължение на три месеца.

Финастерид за прегледи за косопад: дозировката

В допълнение към плешивостта при мъжете, лекарството финастерид лекува доброкачествена простатна хиперплазия (известна още като увеличена простата). Има две различни дози финастерид, в зависимост от това какво се използва за лечение:

  • 1mg се използва при косопад;
  • като има предвид, че 5 mg се използват при ДПХ.

Ако купувате лекарства онлайн, следователно е много важно да се уверите, че дозата, която използвате, е правилната и да използвате услуга, при която вашият случай се проверява от лекар.

Финастерид за прегледи за косопад: как да го приемем правилно

Вашият лекар ще направи кръвни изследвания, за да се увери, че нямате условия, които биха ви попречили да използвате безопасно финастерид. Следвайте всички указания на етикета с рецепта и прочетете всички ръководства за лекарства или листове с инструкции. Използвайте лекарството точно според указанията. Вземете финастерид с пълна чаша вода. Приемайте лекарството по едно и също време всеки ден, със или без храна. Използвайте редовно финастерид, за да получите максимална полза. Съхранявайте лекарството на стайна температура, далеч от влага, топлина и светлина. Съхранявайте бутилката плътно затворена, когато не се използва.

Прегледи на финастерид за косопад: колко време отнема да работи?

Финастеридът започва да работи върху скалпа веднага, но са необходими поне 3 месеца, преди да видите забележими ефекти. Първоначално някои мъже ще открият, че косата им изпада по-бързо. Това е положителен знак, че финастеридът действа, тъй като по-старите косми правят път за по-нови и силни кичури коса. След 6 месеца повечето мъже ще открият, че косата им става назад по-дебела и здрава и по-малко коса изпада. Важно е да приемате финастерид непрекъснато. Трябва да измерите отговора на финастерид след една година последователна употреба. Повечето мъже ще открият, че финастерид е помогнал в отглеждането на нова коса или е бил успешен в предотвратяването на по-нататъшно косопад.

Последната дума за финастерид

Повечето отзиви за финастерид за косопад казват, че това лекарство е ефективен начин за спиране на косопада. Можете дори да използвате финастерид с различни други средства за косопад, като миноксидил, блокиращ дихидротестостерон шампоан и витамини за коса, като биотин. Можете да закупите финастерид от онлайн аптеките. Но е важно да се консултирате със собствения си лекар, преди да използвате финастерид или Propecia за първи път. Вашият лекар ще може да прецени вашия случай и ще ви даде най-добрия съвет, като вземе предвид вашата медицинска история. Кликнете по-долу, ако се нуждаете от допълнителна информация.

Propecia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>