Потенциалните ползи за въглехидратите, които трябва да знаете

Предимствата на въглехидратите са като другите видове хранителни добавки, които трябва да предложат. Въпреки това, въглехидрати блокери работи по различен начин, отколкото повечето от другите хапчета за отслабване. Както подсказва името му, въглехидрати блокира въглехидратите от усвояването им, очевидно ви позволява да ядете въглехидрати без някои от нежеланите калории.

Науката зад блокада на въглехидратите

Когато започнете да дъвчете сложни въглехидрати като паста, зърнени храни или картофи тялото ви започва да произвежда храносмилателни ензими алфа-амилаза, чрез вашите слюнчените жлези. Това започва процеса на превръщането на сложните въглехидрати в прости въглехидрати. Комплексните въглехидрати се състоят от верига от прости въглехидрати, свързани заедно. За да абсорбират сложните въглехидрати, те трябва да бъдат разградени от ензимите на тялото ви. След поглъщане, въглехидрати блокери може да ви помогне да спрат храносмилателни ензими, които разграждат въглехидратите на малки, единични звена на захар също така известен като прости въглехидрати. Тези сложни въглехидрати ще отидат направо в дебелото черво, без да се разбиват в прости въглехидрати. Когато това се случи, те не се смятат за калории изобщо.

Какви са ползите от блокирането на въглехидратите?

Независимо дали става дума за храна или добавка, блокирането на въглехидратите може да бъде ефективен начин за управление на приема на въглехидрати, поради което теглото и нивата на кръвната захар. Но има и други потенциални ползи. Ето още няколко потенциални предимства на блокиращите въглехидратите:

  • Може да поддържа по-нисък апетит.

Заедно с абсорбцията на въглехидрати, блокирането на въглехидратите може също така да спомогне за намаляване на апетита и да ви помогне да се почувствате по-пълни за по-дълго време след хранене. Последните проучвания установяват, че много добавки, съдържащи въглехидрати, също включват специфични съединения, които могат да повлияят на хормоналните нива, свързани с повишеното чувство на пълнота и намаленото чувство на глад.

  • Може да стимулира нивото на кръвната захар в нормалните граници.

Бъркането на въглехидратите също може да бъде полезен инструмент за регулиране на нивата на кръвната захар, които вече са в нормалния диапазон. Тъй като екстракти от въглехидрати блокер добавки могат да попречат на усвояването на сложни въглехидрати, те също така намаляват риска от иглен нивата на кръвната захар, които се случват, когато тези въглехидрати се абсорбират в кръвния поток. Няколко проучвания предполагат, че блокирането на въглехидратите може не само да помогне да се запазят нивата на кръвната захар, но и да се възстанови нормалното по-бързо след скока. Необходими са обаче повече клинични изследвания по отношение на тези твърдения.

  • Може да помогне за производството на добри нишестета.

В допълнение към блокиране на усвояването на сложни въглехидрати, които могат да допринесат за повишаване на теглото и висока кръвна захар, блокер на въглехидрати също може да допринесе за подпомагането на действително производство на добри въглехидрати, които стават резистентни нишестета. Устойчивите нишестета се намират в храни като сурови картофи, неузрели банани, бобови растения и някои цели зърна. Тези силни съединения са подобни на влакна с това, че те не могат да се усвоява от тънките черва, така че те преминават центрирана в дебелото черво, където те екип с чревната лесен бактерии за подпомагане на храносмилането, инсулинова чувствителност, подтискане на апетита, и на кръвната захар управление. Тъй като блокер на въглехидрати помага сложни въглехидрати преминават през тънките черва, без да се абсорбира, има добър шанс, тези хаотичен въглехидрати ще се превърнат в най-устойчиви на скорбяла, които помагат на вашия функция на дебелото черво добре.

Как да получите обезщетения за блокиране на въглехидратите

За да получите предимства за блокиране на въглехидратите, трябва да ги вземете по правилния начин. И ви препоръчваме да вземете блокиращ препарат преди или с първото ухапване на храна, съдържащо нишесте. Обикновено две капсули се приемат до 10 минути преди хранене, но производителят на продукта ще има указания за бутилката, които може да варират малко от това. Повечето производители предлагат да не се приемат повече от две дози дневно, за да се допълнят две скорбялни ястия. Ако искате да знаете как да получите най-много предимства за блокиране на въглехидратите, кликнете върху банера по-долу.

 Meratol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>