Положителните ефекти на анаболните стероиди

Един от положителните анаболни стероидни ефекти е бързото увеличаване на мускулната сила. Това позволява на потребителя да тренира по-често и за по-дълги периоди от време. Когато човек е способен да тренира по-често и по-дълго поради ефектите на анаболните стероиди, той неизбежно води до бързо увеличаване на чистата мускулна тъкан. Анаболните стероиди работят, като имитират свойствата на естествено срещащите се хормони. Те имат сходен химичен състав с тестостерона и затова са в състояние да активират тестостероновите рецептори. След като рецепторите се стимулират, ефектът на доминото от метаболитни реакции се осъществява, когато лекарството инструктира тялото да увеличи производството на мускулна тъкан.

Какво представляват анаболните стероиди?

Анаболните стероиди се отнасят до хормони, които се приемат перорално или чрез инжектиране, които влияят на хормоналната система на организма, за да произвеждат допълнителен тестостерон. Целта на приемането на анаболни стероиди е да се увеличи мускулната маса. Анаболитът се отнася до тази способност за изграждане на мускули. Анаболните стероиди не трябва да се бъркат с катаболни кортикостероиди, които се използват рутинно като противовъзпалителни лекарства за лечение на заболявания, при които възпалението е част от болестния процес. В днешното общество употребата на анаболен стероид е станала обичайна практика за увеличаване на спортните постижения.

Ефекти на анаболни стероиди

Анаболните стероидни ефекти могат да бъдат положителни или отрицателни, това зависи от това как използвате тези лекарства. Ако приемате стероиди, както Ви е предписано и инструктирано от Вашия лекар, то най-вероятно е безопасно. Ето някои от положителните ефекти на анаболните стероиди:

  • Увеличава бързо силата и масата на мускулите.
  • Увеличава времето за възстановяване след нараняване на мускулите.
  • Ще намали процента на телесните мазнини по-бързо.
  • Увеличава издръжливостта и издръжливостта.
  • Намалете времето за възстановяване между тренировките.

Ами негативните ефекти? Е, ако позитивното тяло на човек е движещ фактор за използването на анаболни стероиди, тогава отказването може да бъде изключително трудно. Някои хора продължават да приемат анаболни стероиди, въпреки че засяга тяхното здраве. Тази психологическа зависимост може да доведе до депресия, гняв или безпокойство, ако достъпът до стероиди е отказан, дори временно.

Как да се предпазим от негативните анаболни стероиди ефекти

Непрекъснатото използване на анаболни стероиди може да доведе до проблеми като толерантност. Те могат дори да накарат тялото да спре да произвежда собствен тестостерон. Някои хора използват анаболни стероиди непрекъснато, но други се опитват да сведат до минимум възможните странични ефекти чрез различни модели на употреба.

  • Колоездене: Човекът приема анаболни стероиди в цикли от 6 до 12 седмици (известни като “на” период), последвани от 4 седмици до няколко месеца почивка.
  • Подреждане: Потребителите комбинират няколко различни вида стероиди или включват други добавки в опит да максимизират ефективността на стероидите. Това се нарича “подреждане”.
  • Pyramiding: Някои потребители постепенно увеличават дозата до пик, след което намаляват количеството.

Анаболни стероиди алтернативи без странични ефекти

Някои атлети могат да злоупотребяват с анаболни стероиди, за да изграждат мускули, да удължават издръжливостта и да подобряват работата си. Анаболните агенти са забранени в колегиални и професионални спортове. Анаболните стероиди включват всички синтетични производни на тестостерон, както перорални, така и инжекционни. Примери за анаболни стероиди включват тестостерон, метилтестостерон, даназол и оксандролон. За щастие, Crazybulk произвежда широка гама от анаболни стероиди. Алтернативите на стероидите включват D-Bal, Trenorol, Testo-Max, Clenbutrol, Anadrole и Decaduro. Трябва да знаете, че те са напълно безопасни и законни! Някои от алтернативите на стероидите ще ви помогнат да натрупате мускулна маса, а други, които ще ви помогнат да отрежете мазнините, и други, които ще позволят бързото набиране на сила. Може би се питате: “Кои алтернативи на анаболни стероиди са най-добрите?” Вашият избор и отговорът на въпроса ви ще се сведат до това, което от тези три искате да направите – може дори да искате да направите и трите наведнъж! Ето защо Crazybulk не само предлага всеки един от своите продукти поотделно, но и в специално проектирани купчини, които могат да имат колкото се може повече от шест от техните добавки, опаковани в едно. Посетете уебсайта на Crazybulk днес, за да получите най-добрата цена за техните продукти.

Steroids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>