Ползите от суроватъчен протеин за бременност

Суроватъчният протеин не само е безопасен за бременност, но и е от полза. Всяка жена трябва да знае големите ползи от суроватъчния протеин за бременност. Бременните жени се нуждаят от повече протеини всеки ден. И ако сте вегетарианец или не ядете месо, тогава прахът от суроватъчен протеин ще бъде добър източник на протеини и други жизненоважни хранителни вещества. Изискването за суроватъчен протеин за бременност се увеличава, тъй като бременността напредва и достига върхове по време на втория и третия триместър, когато бебето расте бързо.

Колко протеини са необходими за бременността?

Ако сте бременна, трябва да сте сигурни, че ядете балансирана диета, така че и двамата да получавате всички необходими витамини, протеини, минерали и мазнини. Но понякога правилното хранене не е достатъчно. Може да се наложи да вземете нещо допълнително, за да сте сигурни, че вие ​​или вашето бебе не страдат от никакви недостатъци. Очакваните майки се нуждаят от повече протеини заедно с други жизненоважни хранителни вещества, тъй като те са градивни елементи в тялото. Количеството протеин, което приемате, ще повлияе на теглото при раждане на бебето, обиколката на главата и състава на тялото. Той може дори да има дългосрочни ефекти върху здравето на бебето. Лекарите препоръчват допълнителни 25 грама протеин на ден за жени, които са бременни. За да се изпълни това повишено изискване на протеин, ще трябва да намерите най-добрия суроватъчен протеин за бременност.

Безопасността на суроватъчния протеин за бременност

Безопасно ли е да се използва суроватъчен протеин за бременност? Този въпрос е зададен от много нови майки, но ние не ги обвиняваме. Истината е, че експертите препоръчват на жените, които са бременни и кърмещи, да вземат минимум 25 грама протеин на ден. Това означава, че по време на бременността трябва да се консумират повече продукти, богати на белтъчини, за да ви помогнем с нарастващото бебе в утробата, но нека бъдем честни: това може да е голяма цел да се запълнят за майки, които имат отвращение към месо, млечни продукти и риба , Протеиновите добавки са чудесен начин да получите този допълнителен протеин, но дали суроватъчните протеини са безопасни по време на бременност? Отговорът е да. Суроватъчният протеин е пълен висококачествен протеин и трябва да бъде приемлив протеинов източник за здрави бременни жени и деца, при условие че не са алергични към млечни протеини. Всъщност е много готино, защото вторият най-разпространен компонент в суроватъчния протеин е алфа-лакталбумин, който е един от основните суроватъчни протеини в кърмата. Храните за кърмачета често съдържат суроватъчен протеин, включително специални формули за недоносени бебета.

Някои съображения, преди да вземете суроватъчен протеин за бременност

Много експерти са направили същото заключение, че е много добре да се консумира суроватъчен протеин за бременност. Въпреки това, преди да вземете суроватъчен протеин, както бременните жени, така и родителите на малки деца трябва да се консултират с лекар, за да се уверят, че суроватъчният протеин е подходящ за тях. Ако Вашият лекар Ви позволява да вземете суроватъчен протеин за бременност, тогава се уверете, че използвате само висококачествен суроватъчен протеинов продукт. Важно е да се избягват под-марките с добавени захари, синтетични съставки или химически подсладители. И трябва да избирате само минимално преработен суроватъчен протеинов продукт, от хранени с трева крави, които не се лекуват с хормони или от даден генетично модифициран фураж. Ако все още не сте сигурни или имате въпроси относно използването на суроватъчен протеин за бременност, кликнете върху банера по-долу.

Whey Protein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>