Ползите от ниацин за издръжливите спортисти

Препоръчваме използването на ниацин за спортисти с издръжливост. Ниацинът увеличава капацитета за пренос на кислород в кръвта и това има благоприятен ефект върху издръжливостта. Ниацинът е форма на витамин B3 и помага на вашите клетки да преобразуват протеини, мазнини и въглехидрати в енергия. По-просто казано, тя помага за освобождаване на енергия от храната. Добавката на Ниацин е идеална за хора, които искат да засилят играта си в която и да е област на фитнес, в която се намират. Специално предлагаме използването на ниацин за спортисти с издръжливост, като напр.

Какво е ниацин?

Ниацин, наричан още никотинова киселина, е витамин В (витамин В3), използван в витаминни добавки. Най-често се използва за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания. Някои хора приемат ниацин за лечение на дефицит на витамин, но повечето хора го приемат, за да помогнат за понижаване на холестерола и триглицеридите в кръвта. Ниацинът работи най-добре в комбинация с ниско съдържание на холестерол и ниско съдържание на мазнини. Ниацинът се използва като витаминна добавка за лечение на липсата на естествен ниацин в организма, за намаляване на риска от инфаркт при хора с висок холестерол, които вече са имали сърдечен удар, и за лечение на коронарна артериална болест. Употребата на ниацин сред спортистите също е често срещана. Тук ще се съсредоточим върху обсъждането на ползите от ниацин за спортистите с издръжливост.

Ниацин за спортисти с издръжливост: какви са ползите?

Ниацинът прави тялото по-бързо освобождаване на човешкия хормон на растежа. Това е хормон, който значително подобрява метаболизма ни, което ни позволява да изгаряме повече калории през деня и в крайна сметка да отслабваме. Друга полза от ниацин помага на тялото да увеличи производството на червени кръвни клетки. Тогава тялото има повече кислород, който може да бъде доставен на мускулите. Това означава, че тялото има повече енергия и по-малко умора. Ако сте спортист, този процес ще помогне на мускулите да се възстановят бързо и да увеличат размера си. Друга полза, свързана с ниацин е неговите антиоксидантни свойства, които могат да предпазват червените кръвни клетки. Тази полза е безценна в дългосрочен план. Без тази защита атлетите по-специално могат да причинят оксидативни увреждания и да усетят намаляването на червените им кръвни клетки. Чрез защитата на тези клетки можете да продължите да работите с години без проблем.

Най-добрата добавка за ниацин за спортисти с издръжливост

Има толкова много добавки на ниацин на пазара, но Niacin Max е най-мощният и ефективен. Niacin Max предлага разнообразие от предимства, за да ви помогне да постигнете максимална физическа активност като спортист. Човешкият растежен хормон може да бъде увеличен с Niacin Max с до 600%! Това означава, че спомага за ускоряване на възстановяването на мускулите, изгаряне на мазнините и подпомага възстановяването и растежа на мускулите. По същество това ви помага да достигнете идеалната форма на физическа форма. Niacin Max е естествен и безопасен начин за увеличаване на броя на червените кръвни клетки. Това е естествен антиоксидант, който също ще помогне да се защити от увреждане на клетките, предизвикано от упражнения, като помага да се максимизира капацитета за пренос на кислород в кръвта. Допълнението на ниацин идва в тънка, правоъгълна кутия с индивидуално опаковани ленти и сега идва под формата на спрей. Той се превръща в популярен продукт сред атлетите за издръжливост и фитнес ентусиасти, които искат мускулна физика и подобряват физическата върхова производителност и издръжливост. Niacin Max съдържа 75 mg чист ниацин, който е известен с това, че подобрява кръвния поток, както и увеличава нивата на кислород в тялото. Той също така има голямо количество хранителни вещества, за да ви осигури широка гама от ползи за здравето. Издръжливите спортисти, които решат да приемат добавка на ниацин, особено Niacin Max, те няма да се объркат. Те ще получат много ползи от ниацин. За да научите повече за ползите от ниацин за издръжливите спортисти, кликнете върху банера по-долу.

Niacin Max

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>