Ползите от витамин В3 за кожата

Нека поговорим за ползите от витамин В3 за кожата! Витамин В3 предлага множество предимства, от които всички възрасти и типове кожа могат да се възползват. Витамин В3 или ниацинамид е водоразтворим витамин, който може да се намери в естествените храни и добавки. Получаването на адекватен витамин B3 може да спомогне за подобряване на нивата на холестерола, за лечение на диабет, за намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания и за предпазване на индивидите от свързани с възрастта мозъчни нарушения, включително болестта на Алцхаймер. Витамин B3 може също да помогне за лечение на някои кожни заболявания, включително акне и екзема. Прочетете, за да научите повече за ползите от витамин В3 за кожата.

Витамин В3 за кожата: какви ползи предлага тя?

Като цяло ниацинамидът може да помогне за изграждането на протеини в кожата и да блокира влагата, за да се предотврати увреждането на околната среда. Индивидуалните ползи от витамин В3 за кожата включват:

  • Подмладява епидермалната бариера.

Витамин В3 умножава производството на керамиди, които са едни от най-важните липиди, водещи до по-силна кожа и предпазване от загуба на вода, което ще помогне на кожата ви да остане хидратирана.

  • Намалява петна и зачервяване.

С витамин В3, подобряващ епидермалната липидна бариера, кожата е в състояние естествено да се предпази от вредни замърсители на околната среда. Тези фактори могат да включват вреда, причинена от топлина (дори и вашата фена може да повреди кожата ви), вода, пот, вятър и слънце.

  • Намалява пигментацията.

Прекомерното излагане на слънце, наранявания на кожата, петна и възпаление могат да причинят хиперпигментация. Витамин В3 намалява производството на пигменти и успешно прехвърляне на пигмента в кожата. Резултатът? Още по-равномерен тен.

  • Предпазва от повреда от слънцето.

Витамин В3 може едновременно да възстанови здравите клетки на кожата, като същевременно ги предпазва от увреждания, причинени от ултравиолетовите лъчи.

  • Предпазва от оксидативен стрес.

Витамин В3 помага за изграждането на клетки в кожата, като същевременно ги предпазва от стрес от околната среда, като слънчева светлина, замърсяване и токсини.

  • Намалява фините линии и бръчки.

Изследванията са установили, че витамин B3 е полезен за намаляване на някои признаци на увреждане от слънцето, което идва със стареенето. Това включва фини линии и бръчки.

  • Регулира маслото.

Витамин B3 може също да помогне за регулирането на количеството масло, което мастните жлези произвеждат и да предпазят жлезите ви от овладяване.

  • Лекува акне.

Витамин В3 може да бъде полезен при тежки акне, особено възпалителни форми като папули и пустули. С течение на времето може да видите по-малко лезии и подобрена текстура на кожата.

Как да получите витамин В3 за кожата

Витамин B3 е водоразтворим витамин, който може да бъде намерен естествено в храни като: гъби, авокадо, броколи, домати, спанак, сладки картофи, моркови и семена. Някои от вас може да не са в състояние да получат достатъчно витамин В3 от ежедневната диета. В този случай ще трябва да вземете добавка на ниацин. Ниацин не е точно същият като ниацинамид (витамин В3). Те са два различни вида витамин B-3. Въпреки това, тялото ви може да направи ниацинамид от ниацинова добавка, която сте приели. Това се случва, когато в организма има прекалено голямо количество ниацин.

Правото ниацин добавка да вземе

Ние силно препоръчваме Niacin Max, за да го вземете. Това е естествена добавка, съдържаща две съставки. Основната съставка е ниацин, а вторичната съставка се нарича ниацинамид (форма на витамин В3). Както вече знаете, ниацинамид може да ви даде здрава, красива кожа. Niacin Max е специално проектиран да бъде по-мощен и ефективен от другите добавки на ниацин. Той предлага много ползи за здравето, които включват насърчаване на по-здрава кожа и коса. Niacin Max е в състояние дори да ускори естествените нива на човешкия растежен хормон с 600%, което допринася за обратния процес на стареене. Ползите от витамин В3 за здравето на кожата са реални. Ако не използвате витамин B3 за доброто на вашата кожа, това е голям недостатък. Кликнете върху банера по-долу, за да започнете пътуването си до здрава кожа с витамин B3.

Niacin Max

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>