Ползите от високия ниацин в храната

Можете да намерите ниацин в храната. Това е микроелемент, който вашето тяло използва за правилния метаболизъм, функцията на нервната система и антиоксидантната защита. Ниацинът е много важен, защото не може да го произведе сам по себе си. А ниацинът няма да се съхранява в тялото ви, тъй като той е водоразтворим витамин B, известен също като витамин B3. Трябва да ядете богати на ниацин храни всеки ден. Ниацинът помага на тялото да използва мазнини, протеини и въглехидрати от храни, за да произвежда енергия. Ниацинът помага на над 200 ензима (естествени химикали в тялото) да функционират нормално, като помага на тялото да използва други витамини от група В и да създава ДНК.

Топ 10 ниацинови храни

Искате да добавите повече храни към вашата диета, за да задоволите ежедневните си нужди? Това е всъщност обичайно да се намери ниацин в хранителни източници, което го прави лесно да опаковате това, което ви трябва, като следвате добре закръглена диета. Ето 10 от най-добрите храни с високо качество, които да добавите към вашата диета:

 1. Риба тон – 3 унции: 11.3 милиграма.
 2. Пиле – 1 чаша: 19.2 милиграма.
 3. Сьомга – 3 унции: 6,8 милиграма.
 4. Тревирано говеждо месо – 3 унции: 4,4 милиграма.
 5. Гъби – 1 чаша: 2,5 милиграма.
 6. Кафяв ориз – 1 чаша, варен: 3 милиграма.
 7. Фъстъци – 1 унция: 3,8 милиграма.
 8. Авокадо – 1 чаша, кубчета: 2,6 милиграма.
 9. Зелен грах – 1 чаша: 3,2 милиграма.
 10. Сладки картофи – 1 среда: 1,7 милиграма.

Ползи за здравето на ниацин в храната

Редица клинични проучвания показват, че ниацинът в храната може да повиши нивата на холестерола и да намали нивата на лошия холестерол. Увеличаването на хранителния прием на ниацинови храни също може да предпази от болестта на Алцхаймер, според проучване от 2004 г. Анализирайки шестгодишните данни за диетата и когнитивните оценки на 3 718 възрастни възрастни, изследователите открили, че счетоводният прием изглежда защитава срещу развитието на болестта на Алцхаймер. В допълнение, по-високият прием на хранителни продукти е свързан с по-бавен темп на когнитивния спад. Ниацин може дори да помогне на хората с диабет. В друго проучване, изследователите открили, че ниацинът помага да се предпази от нисък холестерол, който обикновено придружава диабета. Въпреки че проучването установи също, че можете да повишите нивата на кръвната захар, изследователите заключават, че храните са безопасни за пациенти с диабет. Други изследвания показват, че ниацинът може да помогне за намаляване на болката при хора с остеоартрит и помощ при лечението на катаракта.

Алтернатива на ниацин в храната

Всички ние се нуждаем от ниацин, но много хора не успяват да получат достатъчно само от диетите си. Ако имате състояние или дефицит, добавката е добра алтернатива на ниацин в храната. Хубавото е, че Niacin Max, може би най-потенциалната добавка от този вид на пазара днес. За разлика от други марки, той е в състояние да достави до 90% ниацин в чиста форма направо в кръвния Ви поток. Въпреки това, добавката е 45 пъти по-ефективна и по-мощна от конкурентите си. Ето някои от основните предимства на Niacin Max:

 • Изработени от 100% натурални съставки.
 • Няма странични ефекти.
 • Предлага се в тънки ленти, които се разтварят бързо и позволяват доставянето на 75 mg чист ниацин директно в кръвния поток.
 • Насърчава производството на човешки растежен хормон и кислород.
 • 45 пъти по-ефективни и по-ефективни от противозачатъчните.
 • Подобрява суровата енергия, сила и издръжливост.
 • Идеален като добавка преди тренировка.

Ниацин Макс се продава директно от производителя, което елиминира разходите и прехвърля спестяванията на вас. Ако се чудите къде да купите Niacin Max, той се продава онлайн чрез официалния сайт.

Niacin Max

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>