Ползата от добавката на простатата

Допълнението на простатата се използва за поддържане и подобряване на здравето на простатата при мъжете. Прочетете, за да намерите по-пълна информация за ползата от добавката на простатата. Повечето мъже имат уголемяване на простатата, тъй като те остаряват. Увеличаването на простатата е състояние, което може да причини различни досадни симптоми на урина. Други две често срещани нарушения на простатата са простатит и рак на простатата. Мъжете с нарушения на простатата могат самостоятелно да прилагат добавки за тяхното състояние. Едно проучване съобщава, че 73% от мъжете с нарушения на простатата са използвали някаква хранителна добавка. Много мъже смятат, че някои добавки могат да помогнат за подобряване на тяхното състояние. Тази статия ще обсъди ползата от приложението на простатата.

Най-честите добавки

Когато имате увеличение на простатата, простатата ви е по-голяма от нормалната. Това може да причини проблеми като слаб поток на урина или да се пикае много през целия ден. Вашият лекар може да предложи лекарство, отпускано по лекарско предписание, за лечение на симптомите, но може да откриете, че нежеланите реакции са твърде много за приемане. Или просто предпочитате да не приемате толкова често лекарства. Освен това, много мъже с нарушения на простатата са имали облекчение с добавки. И там са научни изследвания за гръб простат добавка полза. Най-често използваните добавки за лечение на нарушения на простатата са:

  • Бета-ситостерол.
  • Видях палмето.
  • ликопен.
  • Тиквени семена.

Ползата от простатната добавка, която трябва да знаете

Добавките на простатата се използват най-често за лечение на разширяването на простатата. Точната причина за увеличената простата е неизвестна, обаче, промени в мъжките полови хормони, които идват със стареенето, могат да бъдат фактор. По-долу е простата добавка полза, която трябва да знаете и да разгледа сериозно.

  • Бета-ситостерол.

Бета-ситостеролът може да подобри силата на потока на урината. Бета-ситостеринът е смес от подобни на холестерол вещества, наречени ситостероли или фитостероли, взети от различни растения. Прегледът от 2013 г. разглежда 11 проучвания, които сочат, че бета-ситостеролът може да облекчи уринарните симптоми на уголемяване на простатата, включително силата на урината.

  • Видях палмето.

Saw palmetto е кратко дърво, което расте в Северна Америка. Големи проучвания показват, че палмата може да намали размера на простатата или да облекчи симптомите на урина. Мъжете могат да разчитат на това за облекчаване на общите симптоми на разширяване на простатата. Saw palmetto може също да помогне за намаляване на риска от рак на простатата. Едно проучване установи, че палмето предотвратява растежа на рака на простатата чрез увеличаване на определен вид производство на протеини. Saw palmetto може дори да подобри сексуалната функция. Saw palmetto традиционно се използва за лечение на еректилна дисфункция и подобряване на сексуалната функция. Пилотно проучване показва значително повишаване на сексуалната функция при 82 мъже на възраст 30 и повече години.

  • ликопен.

Ликопенът може да намали риска от развитие на рак на простатата. Едно проучване видя, че ликопенът забавя прогресията на разширяването на простатата в участниците. Ликопенът помага и за понижаване на специфичния за простата антиген, свързан с възпаление на простатата, уголемяване на простатата и рак на простатата. Просто се уверете, че придружавате приема на ликопен с богата на мазнини храна като авокадо, ядки, масло или масло, за да подобрите абсорбцията.

  • Тиквени семена.

Тиквените семки могат да лекуват симптомите на разширяването на простатата. Според проучване, както масло от тиквено семе, така и комбинация от масло от тиквено семе и масло от палмето може да излекува симптомите на разширяването на простатата. Друго проучване установи, че маслото от тиквено семе може да блокира някои видове растеж на простатата. Тиквените семки също са богати на минералния цинк, а цинкът е от решаващо значение за нормалната функция на простатата.

Вземете всички предимства на добавките на простатата в един продукт

Да, можете да се насладите на всички добавки на простатата, които се ползват само от един продукт. Продуктът е ProstaSURE. ProstaSURE вече съдържа бета-ситостерол, видял палмето, ликопен, тиквени семки и други мощни съставки, които са идеално формулирани, за да поддържат здравето на простатата ви. Всички съставки на ProstaSURE са естествени, безопасни и полезни. Можете да използвате този продукт законно без лекарско предписание. ProstaSURE е дори подходящ за вегетарианци и вегани. Просто вземете една капсула с вода два пъти дневно, за да се възползвате от ProstaSURE. Кликнете по-долу, за да научите повече за този висококачествен продукт.

Prostasure

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>