Нисък обем на спермата: добавка за помощ

Ако имате нисък обем на сперматозоидите, добавката може да ви помогне. А добавката, която трябва да вземете е Semenax. Защо Semenax? Тъй като Semenax е една от най-добрите добавки за увеличаване на спермата и секса. Вероятно сте чували за продукт, известен като Semenax, но може да не знаете как точно тази добавка може да ви помогне да увеличите ниския обем на спермата. В тази публикация ще обясним какво трябва да знаете за Semenax.

Нисък обем на спермата

Но преди да стигнем по-далеч, нека да говорим първо за нисък обем на сперматозоидите. Колко знаете за спермата си? Знаете ли, че почти 50% от двойките, които се борят да заченат, са имали мъжки фактор безплодие в някаква степен? Освен това, един на всеки пет здрави млади мъже има нисък обем на сперматозоидите. Спермата се освобождава по време на еякулацията и нормалният обем на сперматозоидите варира от 2 до 5 мл на еякулат. Ако обемът на спермата е под този диапазон, той се счита за нисък. Ниският тестостерон е само един фактор, който може да доведе до намаляване на обема на спермата. Някои лекарства, диета, нива на стрес, възраст и честа еякулация са други фактори, които могат да засегнат и обема на спермата. Така че, промените в начина на живот са ключът към увеличаване или нормализиране на обема на спермата. А използването на подходяща добавка е важно нещо, което трябва да бъде включено в промените в начина на живот. Semenax е препоръчителната добавка за увеличаване на ниския обем на сперматозоидите.

Semenax: добавка за увеличаване на ниския обем на спермата

Semenax е естествена добавка, която има аминокиселини като L-аргинин, която ще ви помогне да удължите по-дълго време, докато правите секс, имате по-интензивен оргазъм и увеличавате силата, както и качеството на спермата. Повечето мъжки аксесоарни продукти се концентрират само за да ви дадат твърда ерекция, когато имате нужда от него, а от друга страна, Semenax е не само предназначена да ви даде по-твърда и по-твърда ерекция по команда, но също така е предназначена да ви осигури повече издръжливост, по-добър оргазъм и за увеличаване на обема на спермата между другите ползи.

Съставки от Semenax

Ето някои от натуралните съставки на Semenax:

  • L-аргинин – може буквално да удвои обема на спермата. Известно е, че полу-съществената аминокиселина на L-аргинина измеримо увеличава репродуктивното здраве и производителността при мъжете.
  • L-карнитин – L-карнитин е известен със способността си да повишава подвижността на сперматозоидите и обема на спермата. Той също така увеличава притока на кръв към гениталиите и подобрява сексуалното здраве.
  • Tribulus terrestris – Този химикал е високо ценен в производството на добавки. Той е в състояние да повиши тестостерона и да увеличи сексуалната издръжливост.
  • Корен мака – подобрява плодовитостта при мъжете и жените и също така увеличава сексуалното желание.
  • Палави кози плевели – Увеличава производството на азотен оксид, като по този начин увеличава тестостерона. Увеличава притока на кръв към всички органи на тялото.
  • Avena sativa – повишава нивото на мъжките хормони.
  • Шведско цвете – Подобрява здравето на простатата. Това позволява здравословно отделяне на сперматозоиди.
  • Muira puama – Смята се, че е силно усилващо мъжко либидо.
  • Тиквено семе – богато на цинк. Цинкът е основен минерал за производството на тестостерон.

Тези съставки също са клинично тествани за посочените ползи. Комбинацията от тези съставки е много полезна. Така че, ако искате да увеличите ниския обем на сперматозоидите, то подходящата добавка е Semenax. Не забравяйте обаче, че трябва да положите усилия да живеете здравословен начин на живот за дългосрочни ползи.

Използването на Semenax добавка за увеличаване на ниския обем на сперматозоидите

Очаква се два пъти дневно да приемате две таблетки Semenax. Това трябва да бъде общо 4 хапчета на ден. Може да започнете да забелязвате някои подобрения след около две седмици употреба. Въпреки това, трябва да можете да видите много по-забележими резултати след употребата на таблетките Semenax в продължение на 60-90 дни. Дали Semenax наистина работи? Е, тази добавка наистина работи за увеличаване на обема на спермата и сексуалния живот – всъщност, тя работи по-добре в сравнение с много добавки на пазара. Добавката е направена с мощна смес от естествени съставки, които са научно доказали, че увеличават обема на спермата, увеличават обема на еякулацията, подобряват подвижността на сперматозоидите и дори повишават либидото и апетита към секса. Ако искате да знаете къде да си купите Semenax безопасно и евтино, просто отидете на официалния сайт на Semenax, тъй като той винаги е най-доброто място за закупуване на Semenax.

Semenax

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>