Нека започнем да използваме естествени анаболни стероиди

Естествените анаболни стероиди са билкови екстракти или добавки, които могат да ви помогнат да натрупате мускули и да повишите силата и производителността без рискове за здравето. На хартия „истинските“ стероиди изглеждат чудесно – те ви помагат да опаковате мускулите и да повишите жизнеността си. Но след това има въздействия върху здравето и въпроси, свързани със законността. Естествените анаболни стероиди предлагат много от същите предимства, но без тези недостатъци. Разбира се, те не са толкова ефективни, но това е част от компромиса.

Правни стероиди – какви са те и какви са ползите

Така че, ако те не са незаконни синтетични анаболни стероиди, какви са те? В по-голямата си част правните стероиди съдържат съединения, взети от природата – главно билки, гъби, други и растения, плодове. Много е лесно да се разбере защо ги наричаме естествени анаболни стероиди. Тези съединения са избрани, защото имат една или повече от следните характеристики, когато се въвеждат в човешкото тяло:

 • Анаболен ефект върху мускулите – особено те стимулират синтеза на мускулен протеин.
 • Ефект на укрепване на мускулите и костите.
 • Ефект на изгаряне на мазнините.
 • Повишаващ тестостерона ефект (множество ползи, включително мускули, сила, изгаряне на мазнини и др.).

Правните стероиди често са подредени с други съставки, за да повишат ефекта им или да осигурят други ползи за потребителя. Те могат да включват:

 • Подобрена хормонална функция.
 • Подобрено сексуално здраве.
 • Повишена енергия.
 • Повишена когнитивна функция.
 • Общи ползи за здравето (например функцията на органите и профила на холестерола).

Всички правни стероиди се приемат под формата на перорални капсули и не изискват инжекции или специални препарати. Те идват готови за употреба.

Подходящото място да получите най-добрите естествени анаболни стероиди

Анаболните добавки и алтернативите са достъпни онлайн, но не всички от тях могат или трябва да се разглеждат като премия, тъй като качеството варира в зависимост от компанията. Това, което е ясно е, че естествените анаболни стероиди са по-добри от получаването им от храната, но дори и тогава трябва да се уверите, че добавката, която купувате, е най-добрата. Ето някои предложения, които да ви помогнат да вземете правилното решение:

 • Доказана ефективност: анаболната добавка, която купувате, трябва да има доказан опит, което означава, че има научни доказателства и / или препоръки и преди и след снимки, показващи ефектите.
 • Никакви странични ефекти: това е очевидно. Причината да избягвате стероидите е, че не искате да страдате от странични ефекти, затова се уверете, че естествената добавка е безопасна за употреба.
 • Няма вредни ефекти за жени и по-млади хора: това ясно важи, ако сте жена или под 25 години, но дори и да не сте, всички анаболни добавки, които са добре направени, не трябва да представляват риск за здравето на жените или по-младите индивиди.

Приемането на анаболни добавки не означава, че ще доведе до най-добри резултати, тъй като всичко се свежда до качеството и вида на добавките, които приемате. Сега, няма закон, който да казва, че не можете да консумирате анаболни храни и да вземате анаболни добавки едновременно, но ако трябва да избирате между едно, анаболните добавки са по-добрият избор.

Заключителни думи

Както знаете, много ползи от стероидите ще доведат до масивно увеличаване на силата, размера и цялостното представяне, но заедно с увеличаването на силата ще откриете, че има множество странични ефекти. Наистина ли си струва? Какво ще стане, ако има налични добавки, които предлагат същите ползи от традиционните стероиди, но с малко или никакви странични ефекти. Ако желаете бърз бърз достъп до истинските естествени анаболни стероиди, съдържащи всички съставки, които идват от природата, кликнете върху банера по-долу.

Steroids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>