Начините за получаване на по-трудни ерекции

Започвате ли да се разочаровате и да се чудите как да получите по-трудни ерекции? Е, обещаваме, че ще намерите решението в тази статия. Ерекциите са изненадващо сложни. Главата, сърцето, хормоните, кръвоносните съдове и около милион други неща трябва да работят перфектно, за да премахнат това лудост, която наричаме ерекция, така че не се удряйте, ако нещата не вървят винаги както е планирано. Случва се. Лекарството е чудесен начин за лечение на проблеми с ерекцията и може да бъде най-добрият вариант, но има и други начини. Когато питате как да получите по-трудни ерекции, няколко прости промени в начина на живот могат дори да помогнат много.

Преглед

Неспособността да се усилвате или да стоите трудно може да бъде причинена от редица неща. То може да е част от начина ви на живот, причините за здравето или някои други ситуации, които ви пречат. Може да откриете, че:

  • Може да получите твърда ерекция, но след това губите ерекцията си, преди да пожелаете; или
  • Не може да получи ерекция, която да е достатъчно силна, за да прави секс.

Някои от причините за проблеми с ерекцията ще означават, че въобще не можете да се усилвате (като по-тежки физически проблеми), а някои може да означават, че можете да получите трудно, но не и последователно (по-често за психологически причини). Вземете например пушене, наднормено тегло, пиене на алкохолни напитки, диабет, лекарства и възраст. След като се справите с тази ситуация, нормално е да попитате как да получите по-твърди ерекции ..

7 начина за получаване на по-твърди ерекции

Ето седем метода, които можете да следвате, за да получите по-твърди ерекции:

  • Метод 1: Спрете да пушите

Това ще премахне риска от увреждане на кръвоносните съдове на пениса от токсините в цигарите.

  • Метод 2: Редовно тренирайте.

Аеробните упражнения ще ви помогнат да поддържате здравето на кръвоносните съдове и да намалите риска от атеросклероза. Добавянето на някои упражнения с тазово дъно на кегел ще укрепи мускулите на пениса, които задържат кръвта.

  • Метод 3: Умерете консумацията на алкохол.

Избягването на прекомерната консумация на алкохол ще гарантира, че Вашата нервна система и пенисът Ви остават незасегнати. Лекото количество алкохол дори ще подобри играта ви, тъй като това е естествен релаксант.

  • Метод 4: Поддържайте здрава телесна маса.

Това гарантира, че нямате излишни телесни мазнини, което води до повече тестостерон, който се превръща в естроген. Този по-висок естроген и по-нисък баланс на тестостерон са това, което заплашва вашата ерекция.

  • Метод пет: Добавете тъмни плодове към вашата диета.

Плодове като боровинки съдържат антиоксидант антоцианин, който намалява нивата на свободните радикали (вредни за производството на азотен оксид) и позволяват добър кръвен поток.

  • Метод 6: Добър контрол на основните здравни условия.

Постигането на добър контрол на всяко състояние, което засяга кръвоносните Ви съдове, като диабет, високо кръвно налягане или повишен холестерол, позволява по-добри ерекции, като свежда до минимум дълготрайните съдови увреждания.

  • Метод седма: Въздържайте се от няколко дни.

Като се държите настрана от мастурбацията и секса в продължение на няколко дни, ще постигнете по-голям, по-надут пенис, отколкото ако сте белязали бедния човек няколко пъти на ден. Недостатъкът, разбира се, е, че нещата могат да свършат, преди да го знаете.

Твърдостта е по-важна от размера или честотата

Господа, не значение е размерът или честотата, а твърдостта на ерекцията на пениса. Има дори оценка, като се използва скалата на твърдост на ерекцията от степен 1 ​​до степен 4. Така че, независимо дали е за ваша собствена гордост или щастие на вашия съпруг, си струва да проверите някои интересни сведения за това как да получите по-трудни ерекции. Намерете повече съвети от експерти, като кликнете върху връзката по-долу.

Male Extra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>