Натурален прогестеронов крем за менопауза

Прогестеронът е важен женски хормон и някои жени са използвали натурален прогестеронов крем за облекчаване на симптомите в менопаузата. Прогестеронът е вид хормон, произвеждан главно в яйчниците, чиято роля е да помогне за регулиране на менструацията и бременността. По време на менопаузата нивата на прогестерон ще спаднат бързо, задействайки каскада от физически и емоционални симптоми. Изчерпването може също да доведе до загуба на кост и до влошаване на еластичността, здравината и здравината на кожата. Вече има много изследвания за употребата на прогестеронов крем за лечение в менопауза. Проучванията са установили, че прогестероновият крем действа много добре, когато се прилага върху кожата и помага за подобряване на живота на жените с менопауза.

Натурален прогестеронов крем

Лекарите могат да предписват естествен прогестерон на хора с ниски нива на прогестерон. Висококачествените естествени прогестеронови кремове често се произвеждат от соя или от див и неядлив мексикански ям. Кремовете от див ям обикновено се предлагат на гише. Естествените прогестеронови кремове ще помогнат за повишаване нивата на прогестерон в организма. Жените, които преживяват ранна или преждевременна менопауза, често използват тези кремове, за да помогнат за намаляване на симптомите. Не забравяйте да изберете добро качество и реномирана марка, ако изпробвате натурален прогестеронов крем за лечение в менопауза.

Натурален прогестеронов крем за менопауза: ползите

Има доказателства, че натуралният прогестеронов крем може да има многобройни ползи за здравето. Проучванията предполагат, че тя може да облекчи или намали симптомите на менопаузата като:

 • Горещи вълни.
 • нощно изпотяване.
 • Вагинална сухота.
 • Ниско либидо.
 • Постоянна умора.
 • Промени в настроението.
 • Главоболие.
 • Проблеми със съня.

Естественият прогестеронов крем може дори да допринесе за цялостното ви здраве. Научните изследвания установяват, че използването на натурален прогестеронов крем е ефективен за намаляване на възпалението, намаляване на кръвното налягане, намаляване на затлъстяването, подобряване на съня и подобряване на настроението.

Proferia: най-добрият естествен прогестеронов крем за менопауза

Ако търсите най-добрия натурален прогестеронов крем за лечение в менопауза, тогава Proferia е отговорът! Proferia е натурален прогестеронов крем, не съдържа синтетични хормони, обикновено предписани от лекарите. Proferia съдържа силно разтворим екстракт от див ям като основа за високата му степен на абсорбция, както и 500 mg USP прогестерон на унция. Ето някои от предимствата на Proferia:

 • Подкрепя здравословни нива на прогестерон при жени, страдащи от хормонален дисбаланс.
 • Помага за облекчаване на някои от най-честите симптоми на менопаузата.
 • Не съдържа парабени, животински съставки или тежки аромати.
 • Помага за противодействие на симптомите на доминиране на естрогена.
 • Съдържа USP прогестерон, получен от див ям, за да се гарантира безопасност, консистенция и ефикасност.
 • Произведено в съоръжение за добра производствена практика в Съединените щати.

Как да използвате Proferia

Прилагайте ¼ до ½ от чаена лъжичка на ден в области като шията, горната част на гърдите, гърба на коленете, вътрешната страна на ръцете и китката или според указанията на вашия лекар.

 • Жени преди менопаузата: За най-добри резултати се препоръчва употребата на Proferia ежедневно в продължение на две седмици след всеки менструален цикъл, преди да се прекрати лечението в продължение на две седмици.
 • Жени след менопауза: За най-добри резултати се препоръчва да прилагате Проферия крем всеки ден в продължение на три седмици, преди да прекратите лечението за една седмица.

Proferia е усъвършенстван продукт за дермален прогестерон, на който можете да разчитате. Кликнете по-долу, за да закупите този продукт.

Proferia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>