Намиране на правилното лечение за проблеми с ерекцията

Изборът на лечение за проблеми с ерекцията е лично решение, но е по-добре да поговорите с партньора си за това кое лечение е най-добро за вас като двойка. След това можете да работите с медицински специалист, за да лекувате основна причина за проблемите с ерекцията. Това са тестове, които може да се наложи да преминете, за да разберете точната причина за проблемите с ерекцията:

  • Физически преглед – изследване на тестисите и пениса, както и проверка на нервите за усещане.
  • Кръвните тестове – могат да помогнат за идентифициране на признаци на сърдечно заболяване, диабет, нисък тестостерон и други здравословни проблеми, които са свързани с проблеми с ерекцията.
  • Тестове за урина – подобно на кръвен тест, тестът на урината може да помогне за идентифициране на диабет или други потенциални здравни проблеми, които причиняват проблеми с ерекцията.
  • Ултразвук – този тест обикновено се провежда от специалист, за да се определи дали има липса на кръвен поток, който да ви пречи да получите ерекция.

Откриването на причината е един от начините да се определи правилното лечение за проблеми с ерекцията.

Наличните възможности за лечение на проблеми с ерекцията

В много случаи диагностицирането на проблеми с ерекцията изисква малко повече от физически преглед и преглед на симптомите. Ако лекарят подозира, че може да е в основата на здравен проблем, той може да поиска допълнително тестване. След като пациентът е бил диагностициран правилно, той и неговият лекар могат да вземат решение за форма на лечение за проблеми с ерекцията. Ето някои възможности за лечение на проблеми с ерекцията:

  • лекарства за еректилна дисфункция – лекарства като силденафил (виагра), тадалафил (Cialis) и варденафил (Levitra) стимулират притока на кръв към пениса, което ви позволява да постигнете ерекция. Тези лекарства трябва да се вземат преди да се включат в сексуална активност.
  • Психотерапия – За психологически причини за еректилна дисфункция, психотерапията може да бъде полезна. Когнитивно-поведенческата терапия е популярен метод, тъй като помага за адресиране на негативни модели на мислене, които могат да допринесат за тревожността на представянето.
  • Вакуумни устройства – алтернатива на пероралните медикаменти, вакуумните устройства могат да създадат ерекция, като се използва вакуумно налягане – след като ерекцията се развие, около основата на пениса се поставя стягаща лента, за да се поддържа ерекцията.
  • Хирургия – Една от по-инвазивните лечения за еректилна дисфункция, съществуват и хирургични опции. Надуваемите устройства или ковките могат да бъдат хирургически имплантирани от двете страни на пениса, за да се постигне ерекция.
  • Промени в начина на живот – В случаите, когато фактори, свързани с начина на живот, като затлъстяване, нездравословна диета и липса на упражнения, играят еректилна дисфункция, промяната на здравословния Ви начин на живот може да разреши основните заболявания, причиняващи симптомите.

Когато избирате лечение за проблеми с ерекцията, трябва да отделите малко време. Има много възможности и макар нито една от тях да не е перфектна, някои може да са по-подходящи за вас от други. Преди да започнете курс на лечение за проблеми с ерекцията, уведомете Вашия лекар за всякакви лекарства или добавки, които може да приемате, и внимавайте за странични ефекти.

Можете ли да предотвратите проблеми с ерекцията?

Лекият до умерен проблем с ерекцията въздейства върху живота на милиони мъже само в Съединените щати. Общото правило е, че за всяко десетилетие от живота 10% от мъжете са засегнати от невъзможността или неприятностите за получаване или запазване на ерекцията. В случая, за мъжете на възраст 40 години, 40% от възрастовата група имат този проблем, като 50% от 50-годишните и така нататък. Въпреки това, има един изключителен продукт, наречен MaleExtra, който е доказано, че значително намаляване на общите причини за ерекция проблем и в много случаи, може да помогне за предотвратяване на това да се случи за вас. MaleExtra е хапче, което е надхвърлило критериите на FDA за качество в ефективността му в борбата с ерекцията и други сексуални проблеми. Производителят на този продукт продължава да обновява съставките си според най-новото научно изследване. Съдържа съставки като L-аргинин HCL. Това е аминокиселина, лесно превръщаща се в азотен оксид, която изгаря излишните мазнини по кръвоносните съдове. Излишните мазнини действат като блокове, които възпрепятстват гладкото кръвообращение. MaleExtra съдържа и други естествени съставки, които са били използвани през годините за повишаване на сексуалното здраве в различни традиционни лекарства. Повечето клиенти казват, че MaleExtra работи най-добре в насърчаването на силни ерекции, когато се приема няколко часа преди секс. Посетете официалния сайт, за да прочетете множество положителни отзиви от потребителите на MaleExtra.

Male Extra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>