Най-честите странични ефекти на Sustanon, които трябва да се вземат под внимание

Когато разглеждате страничните ефекти на Sustanon, моля, разберете, че тестостеронът не е сам по себе си нещо, което е вредно. Всички хора имат известно ниво на съществуващ тестостерон, като мъжете имат средно по-високи нива от жените. Какво означава това е, че много от страничните ефекти на Sustanon няма да бъдат толкова драматични. Това означава също, че трябва да търсим негативна промяна.

Какво е Sustanon

Преди да говорим за Sustanon странични ефекти, трябва да знаете първо какво Sustanon наистина е. Е, Sustanon е един от най-широко използваните лекарства за повишаване на производителността в света. Това всъщност не е лекарство само по себе си, а по-скоро смес от различни лекарства, а именно тестостерон. Той е най-широко използваният синтетичен тестостерон в света, защото неговите съставки осигуряват на потребителя както краткосрочни, така и дългосрочни положителни ползи от тестостерона. Това също дава на стероида Sustanon250 допълнителна полза от много дълъг полуживот, така че потребителите не трябва да инжектират материала толкова често, колкото биха, ако приемат традиционен анаболен стероид. Колкото по-малко инжектирате нещо в тялото си, толкова по-добре е за вас, когато става въпрос за странични ефекти. Тъй като Sustanon250 е по същество само концентрирана версия на група тестостерони, тя има високо андрогенно съдържание в сравнение с традиционните анаболни стероиди. Тези андрогенни качества, от своя страна, правят Sustanon за продажба чудесен агент за мъжете, когато са включени в цикъл на групиране извън сезона. Пълнителният цикъл е периодът за културисти по време на извън сезона, когато се опитват да изградят маса.

5 Страничните ефекти на Sustanon, които трябва да знаете

По-долу са описани пет проблема, които могат да възникнат, ако постоянно използвате Sustanon250:

  • Нещастието на мъжките цици.

Както и при много други стероиди, гинекомастията е истинска грижа за Sustanon250. Гинекомастията (или гинекомастията) е подуване на мъжката тъкан на гърдата и може да ви причини сериозни проблеми с мубата. Тя може да се случи или с една гърда, или и с двете, и може да създаде неравномерно (коварно) развитие. Някои стероидни потребители се опитват да променят дозата на Sustanon, за да управляват този страничен ефект. Антиестрогенните лекарства също могат да бъдат полезни за лечение на гинекомастия, въпреки че това е просто друго скъпо вещество, което може да се помпа в тялото ви.

  • Надуйте се като балон.

Sustanon е най-често се използва по време на групирането цикъл (период на растеж), но някои от този растеж може да се дължи на задържане на вода под кожата. Това не е много лошо, тъй като тази излишна вода може да помогне да се изпълнят мускулите. Въпреки това, твърде много задържане на вода може всъщност да започне да ви дава гладък, подут вид, отклоняващ се от дефиницията на мускулите, с която сте работили толкова трудно.

  • Загуба на косата и излишната телесна коса.

Ако мъжкото плешивост се появи в семейството ви, има шанс Sustanon да ускори процеса на превръщането ви в плешиво. На обратната страна, защото Sustanon е пълен с тестостерон, може да се окажете покрити с коса. Това е така, защото тестостеронът, който е андрогенен хормон, помага за регулиране на растежа на косата. Така че, когато натъпквате тялото си с тестостерон, има вероятност да се окажете като бос.

  • Болезнено акне.

Ако имате анамнеза за акне, е много вероятно да страдате от този страничен ефект на Sustanon. Акнето, предизвикано от стероиди, може да бъде изключително болезнено и петна могат да се появят навсякъде по тялото ви. Което може да бъде доста разочароващо, когато вашите изваяни гърди се покриват с пъпки. Ако приемате стероиди, за да изглеждате добре, може да искате да преосмислите решението си.

  • Голям спад в естествения тестостерон.

Поради излишен тестостерон, попадащ в тялото, обикновено в суперфизиологични дози, тялото спира или понижава естественото производство на тестостерон. Това усложнение се крие, когато спрете да приемате лекарството. Има разлика между завършването на курса на стероидите и когато тялото естествено възстановява нормалните нива на тестостерон. По време на тази празнина нивата на тестостерон могат да бъдат изключително ниски. Поради това може да изпитате мускулен катаболизъм (разграждане на мускулите), което на първо място ще направи курса на стероидите безсмислен.

Правни таблетки Sustanon

Има добавки, които ви предлагат възможност да получите Sustanon250-подобни резултати. Тези добавки са наречени Sustanon таблетки, но те всъщност са хапчета, които са били формулирани, за да имитират ефектите на стероида. Добавките са напълно легални, не се изисква рецепта и те работят бързо, без да причиняват страничните ефекти на Sustanon. Ако искате да закупите Sustanon онлайн, направете си услуга и закупете добавка, предназначена да имитира ефектите на Sustanon, наречена TestoMax, само на официалния сайт на Crazybulk. Ще получите отлични резултати, но без страничните ефекти на Sustanon.

Steroids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>