Най-препоръчителното лечение на инфекции с дрожди

Повечето здрави вагини имат дрожди, но понякога дрождите растат твърде много и водят до инфекция. Тук ще намерите препоръчаното лечение с дрожди. Повечето жени ще получат вагинална инфекция с дрожди в някакъв момент от живота си. Симптомите на вагинални инфекции на дрожди включват парене, сърбеж и дебел, бял разряд. Инфекциите с дрожди са лесни за лечение, но много жени може да не знаят как да се справят с нея. Това е причината, поради която споделяме лечението с дрожди по тази статия.

Причината за инфекции с дрожди

Вагиналната инфекция с дрожди се причинява от свръхрастеж на гъбички, които естествено живеят във вагината, наречени кандида албиканс. Този свръхрастеж води до дразнене, възпаление, сърбеж и болезнено отделяне. Повечето жени изпитват гнойна инфекция по време на живота си. Ако това е първият ви път изпитва симптоми на инфекция с дрожди, трябва да посетите гинеколог, за да се уверите, че всъщност имате гнойна инфекция, а не нещо друго. Но ако имате повтарящи се инфекции с дрожди, или ако просто не искате да отидете на рецептурния път с противогъбичен крем, има проста, но ефективна терапия с дрождени инфекции, която можете да опитате у дома. Някои естествени лечения използват съставки, които вече имате в дома си. Ефективността им е висока и доказателствата за техния успех са реални. Продължавайте да четете, за да разберете за най-доброто лечение на инфекции с дрожди.

Лечение на гнойни инфекции у дома

Дрождите живеят във влагалището през цялото време в малки безвредни числа. Но когато тези гъби изчезнат от контрол, резултатът от него, сърбеж, парене и зачервяване са изключително неудобни. Бактериите Lactobacillus (здравословен тип) нормално поддържат рН на влагалището и нивата на дрождите при проверка. Но балансът може да се наклони от антибиотици, кортикостероиди, неконтролиран диабет или повишени нива на естроген от контрол на раждаемостта или бременност. И за вашата информация, инфекциите с дрожди са по-често срещани при студа, така че може да искате да си водите бележки за лечението на инфекциите с дрожди по-долу:

  • Пробиотици.

Много йогурти съдържат същия тип пробиотици, които поддържат вагината здрава. В неотдавнашно проучване, жени с дрождеви инфекции, които ядоха дневна чаша кисело мляко в продължение на два месеца, се понижиха с 87%.

  • Масло от чаено дърво.

Етеричното масло, получено от листа на чаено дърво, е доказано, че действа като противогъбично средство срещу дрожди. Някои жени съобщават, че получават освобождаване на дрождена инфекция от поставянето на тампон, напоен с масло от чаено дърво през нощта.

  • Памучно бельо (или никакво).

Влажна среда може да изтласка колонията от инфекция с дрожди в свръхрастеж, така че носете памучно бельо, избягвайте чорапогащния маркуч и стегнатите дънки, и веднага се преоблечете от мокри бански костюми и фитнес дрехи. Или, ако сте го направили, носете дълги поли без бельо, за да може въздухът да достигне до перинеалната област.

Използвайте противогъбични средства: CandidaSupport

CandidaSupport е висококачествено противогъбично средство, което можете да включите в лечението с дрождеви инфекции. CandidaSupport е ефективна добавка, която може да помогне със симптомите на кандида. В комбинация със здравословен начин на живот, добавката може да лекува вагинален сърбеж, вагинално течение и вагинален мирис. Списъкът със съставките на CandidaSupport показа, че има благоприятен ефект за женските проблеми. Съставките в CandidaSupport:

  • Магнезий – Магнезият е необходим за разграждането на токсичните метаболити на кандида албиканс. Без достатъчно магнезий, тялото ви просто не е в състояние да върши работата по отстраняването на тези вещества от тялото ви.
  • Каприлова киселина – Както и други противогъбични средства, каприловата киселина действа чрез намеса в клетъчните стени на дрождите кандида.
  • Пау д’Арко – Пау д’арко действа като мощно противогъбично средство. Съдържа няколко класа съединения, лапахол, ксилоидон и различни нафтахинони. Най-важният от тях е лапахол, за който е доказано, че инхибира растежа на кандида.
  • Черен орех – черен орех съдържа естествени танини, които убиват паразити, дрожди и гъбички. По същия начин, тя е добре позната в света на градинарството като опасност за други растения. Съдържа и химикал, наречен juglone, който има някои антибиотични и противогъбични ефекти.
  • Масло от риган – Маслото от риган е особено полезно противогъбично средство за лечение на инфекция с кандида. Едно от предимствата, които ореганото масло има пред другите противогъбични средства е, че кандидата не развива устойчивост към масло от риган.

Всички съставки в CandidaSupport са безопасни, те няма да представляват риск за здравето. За да разберете как правилно да консумирате CandidaSupport, посетете официалния уебсайт.

Candida Support

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>