Най-лесният начин да се намери TurmericPlus за вашата диета добавка

TurmericPlus има толкова много предимства за вашата диета. В тази статия ще ви покажа най-лесният начин да се намери turmericplus да подкрепят вашата диета.

(Curcuma Longa) коренището (подземен стволови) на Curcuma Longa, член на семейството на джинджифил, води до получаване на жълт подправка куркума. Тя отдавна се използва в Индия и Азия като билково лекарство и храна. Той също така е играл важна роля в източните култури. Търговците въведени куркума към Европа през 13-ти век, когато се е наричал индийски шафран, защото тя изглеждаше подобно на шафрана с подправки. Той е отговорен за цвета на къри ястия и американски горчица.

Куркумата и мощността му да спечели загуба на тегло

Научни изследвания е установено, че куркума екстракти могат да понижат нивата на холестерола в кръвта – особено LDL лошия холестерол. Той има понижаващи липидите свойства. Това може да намали нивата на холестерола и полза загуба на тегло чрез намаляване на мастната тъкан наддаване на тегло. Термогенеза е процес, който се извършва, когато се изгаря мазнините от централната нервна система, за да поддържа телесната температура.

В новото изследване озаглавена куркумин индуцира кафява мазнина като фенотип в 3T3-L1 и първични бели адипоцити, корейски изследователи установени за първи път, че куркумин е способен да индуцира покафеняване на бели мастни клетки (адипоцити) чрез най-малко четири различни механизма:

Как работи?

Той действа чрез повишаване на експресията на кафявата мастна тъкан специфични гени. Чрез стимулиране на производството на нови митохондрии, както е видно от повишена активност на веригата на електронен транспорт и увеличаване на окисление на мастна киселина.

Чрез увеличаване на нивата на протеин на хормон чувствителен липаза и р-ацил-СоА карбоксилаза, две маркери, които играят роля в повишаване на мазнини унизително процеси (липолиза) и потискане на ново производство на мазнини (липогенезата). Това повишава активността АМР-активирана протеин киназа (АМРК). АМРК дейност е нещо, на клетъчна метаболитна главния превключвател, който подобрява метаболизма хомеостаза, което често е извън баланс в наднормено тегло и затлъстяване индивиди.

Защо трябва да се намери TurmericPlus

Куркумата има добри показатели за безопасност – това означава, че дори и при високи дози, има не изглежда да е токсични ефекти. Има само няколко изключения макар -turmeric може да даде тласък на дейността на жлъчния мехур, което обикновено е хубаво нещо, освен ако имате камъни в жлъчката, като в този случай тя ще боли като mofo. По същия начин, хора с камъни в бъбреците трябва да бъдат внимателни. ВИНАГИ, консултирайте се с вашия док преди да отидете да прибавя добавки или да се променя вашата диета. Те най-вероятно ще бъде в добри отношения с вас добавяне на куркума в, но може да се наложи да се коригира лекарствата, ако имате по-рано съществуващото състояние. Capisce?

Най-лесният начин да се намери TurmericPlus

Така че, къде е най-лесният начин да се намери TurmericPlus, никой по-добре, отколкото просто кликнете върху тази връзка и да закупите от официалния сайт? Закупуването от официалните интернет ви дава качество и добра цена; вие също ще получите допълнителни ползи, като например отстъпка и безплатна консултация. Вземи сделката с намирането на оригинален и гарантиран TurmericPlus на официалния сайт чрез страницата за поръчка тук. 

Turmeric Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>