Най-добър TurmericPlus доза трябва да вземете за здравословно

Имате ли нужда да се максимизира TurmericPlus резултат? Следвайте тази статия, за да знаят кога е подходящо TurmericPlus доза за максимизиране на резултата от вашето здраве подкрепа.

Куркумата е подправка, която идва от растението куркума. Той обикновено се използва в азиатската храна. Вероятно знаете, куркума като основна подправка в къри. Той разполага с топла, горчив вкус и често се използва за ароматизиране или цвят къри на прах, горчици, масло, и сирена. Но в основата на куркума също се използва широко, за да е лекарство. Той съдържа жълт цвят химикал, наречен куркумин, който често се използва за цветни храни и козметика. TurmericPlus дозата.

Какво е TurmericPlus?

Куркумата е популярен суперхрана, която се приема здравната общност от бурята. С широка гама от лечебни свойства и ползи за здравето, това е лесно да се разбере защо професионалисти и проучвания показват, че куркумата е пробив в супер храни. От загуба на тегло, понижено кръвно налягане, и когнитивни ползи, TurmericPlus е всички естествени формула на Bioperine и куркума екстракт.

Храненето вътре TurmericPlus

куркума

Куркумата, основната подправка в къри, е може би най-мощната билка на планетата, се използват за подпомагане на най-различни заболявания. Тя има толкова много лечебни свойства, които в момента там са били 6,235 рецензирани статии, публикувани доказване на ползите от куркума и една от известен с лечебните си съединения куркумин.

Curcuminoid

А curcuminoid е линейна diarylheptanoid, с молекули като куркумин или производни на куркумин с различни химични групи, които са формирани за увеличаване на разтворимостта на куркумини и ги правят подходящи за формулиране на лекарството. Тези съединения са природни феноли и произвеждат ясно изразен жълт цвят.

пиперин

Пиперин се екстрахира от черен пипер и се използват дихлорметан. Водните хидротропни могат да бъдат използвани в добива ще доведе до висок добив и селективност. Количеството на пиперин варира от 1-2% в дългосрочен пипер на 5-10% в търговските бели и черни чушки. Освен това, могат да бъдат получени чрез обработване на остатъка от разтворители от алкохолен екстракт от черен пипер, с разтвор на калиев хидроксид за отстраняване на смола (казва, че съдържа chavicine, негов изомер на пиперин) и разтвор на промива, неразтворимият остатък в топло алкохол, който алкалоидите кристализира при охлаждане.

TurmericPlus доза за вашето здраво тяло

Човек може да вземе 400 мг – 600 мг свръхкритични екстракти 3 пъти на ден. Това, разбира се, той говори за добавки (стандартизиран прах). Някои производители предлагат добавки куркума продукти, които съдържат гарантиран концентрация на куркумин, главният лекарствената съставка на билката. Университета на Мериленд Медицински център препоръчва 1200 до 1800 милиграма стандартизиран прах дневно.

Къде да купя

Ако се обърне внимание и да се подчинява на принципите на идеалната доза, TurmericPlus е много безопасно да се тялото си. Не само безопасни за тялото си, се подчиняват на правилото за дозиране също да ви помогне да се максимизират ползите от този добавки. Какво чакате; не го приемайте по-дълго. Щракнете върху тази връзка, за да си купите TurmericPlus само на официалния сайт.

Turmeric Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>