Най-добър Resveratrol500mg за мъже: пък дава предимства?

Вие сте хора и искаме да имаме здраво тяло? В тази статия ще ви даде ползите от Resveratrol500mg за мъже.

Факт е, не всички храни и хранителни добавки получават същия дял от светлината на прожекторите, вниманието, или контрол. Независимо от достатъчно научни изследвания зад него, един от най-пренебрегваната е ресвератрол. Той може да ви изненада да научат, че ресвератролът, най-често се свързва с вино, има много предимства, които могат не само да ви помогнат за следващото си пътуване до салона, но също може да ви повишат вашата възможност да възраст по-елегантно. Ние сме съставили списък на най-добрите шест предимствата на ресвератрол, както и някои полезни стратегии за постигане на максимална вашите усилия.

Знаейки повече за Resveratrol

Ресвератрол е вид полифенол известен като stilbenoid, който се произвежда в грозде и боровинки да се предпазят от бактериални и гъбични инфекции, и в по-малка степен от UV радиация. Тя е била открита, че гроздето растат във влажни и мухлясали области с най-високо съдържание на ресвератрол е известна информация обикновено се консумира храна / напитка. Ресвератрол очевидно е мощен анти-гъбични съединение и антиоксидант.

Resveratrol500mg за тестостерон тласък

Вярвате ли, че си на тестостерон се нуждае от тласък? Както въведете тридесетте години, той все пак е възможно тестостерон да намалява. Ако мислите, че се случва, да посещавате лекаря си и да поиска изследване на кръвта, за да се определи нивото си. Има тестостерон заместващи терапии, които биха могли да бъдат ефективни.

Според корейски проучване, проведено върху мишки, ресвератролът може да бъде опция. Проучването заключава, че концентрацията на тестостерон в кръвта се подобрява с повече от 50% след 28-дневен срок от потреблението на ресвератрол. Дори и да не са чак толкова успешен, все още има много други научно проучени ползи от отнема ресвератрол.

Resveratrol500mg за превенция на рака

Ресвератрол е установено, че инхибира пролиферацията на различни човешки ракови клетъчни линии, включително тези от рак на гърдата, простатата, стомаха, дебелото черво, панкреаса и рак на щитовидната жлеза. В животински модели, перорално приложение, локално приложение, и / или инжектиране на ресвератрол инхибира развитието на химически индуциран рак на много места, включително стомашно-чревния тракт, черния дроб, кожата, гърдата, простатата и белия дроб.

реакции противоракови на ресвератрол в модели на гризачи, участващи намаляване на клетъчна пролиферация, индуциране на апоптоза, и инхибирането на ангиогенезата, растежа на тумора и метастазите. Въпреки това, няколко проучвания при животни са докладвали липса на ефект на орално ресвератрол за инхибиране развитието на рак на белия дроб, индуцирано от канцерогени в цигарения дим, и изследването на ресвератрол приложение върху рак на дебелото черво е дал смесени резултати.

Къде да купите най-resveratrol500mg

За да получите Resveratrol500mg, трябва да следвате връзката, предоставена тук. Тя ще ви пренасочи към официалния сайт. Този официален сайт предоставя лесните начини за поддържане на вашия здравословен ефективно. Получаване на Resveratrol500mg първоначално с гаранция ще направи усилие да получите най-добрия резултат. Следователно, купуват Resveratrol500mg в момента само на официалния сайт.

Resveratrol 500mg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>