Най-добър Resveratrol500mg за жени: Има ли наистина работа?

Resveratrol500mg има много предимства за жените, ние ще Ви представим най-добрите Resveratrol500mg за жените.

Жените, които имат PCOS произвеждат малко по-високи количества тестостерон и други хормони на андроген от средното. Въпреки че тези репродуктивни хормони, обикновено са свързани с мъже, жените също имат малки количества. Повишените нива при жени с PCOS могат да допринесат за нередовни или липсващи менструален цикъл, безплодие, наддаване на тегло, акне или излишно окосмяване по лицето и тялото. Жените, които имат PCOS също са изложени на по-висок риск от развитие на други здравословни проблеми като диабет.

Това, което се Resveratrol500mg за жени?

Ресвератрол е вид полифенол известен като stilbenoid, който се произвежда в грозде и боровинки да се предпазят от бактериални и гъбични инфекции, и в по-малка степен от UV радиация. Тя е била открита, че гроздето растат във влажни и мухлясали области с най-високо съдържание на ресвератрол е известна информация обикновено се консумира храна / напитка. Ресвератрол очевидно е мощен анти-гъбични съединение и антиоксидант.

Когато се приема орално, ресвератрол се абсорбира добре от хората, но неговата бионаличност е относително ниска, защото тя бързо се метаболизира и елиминира. В предклинични изследвания, ресвератрол е показано, че притежават множество биологични активности, които биха могли да бъдат прилагани за превенция и / или лечение на рак, сърдечно-съдови заболявания и невродегенеративни заболявания.

Благоприятни доклад на Resveratrol500mg за жени

Резултатите от научните изследвания, издаден през пролетта на 2014 г., посочени в разочарованието на шоколад и червени любителите на виното, че ресвератролът не може да ни помогне живеят по-дълго. В проучване на по-възрастните хора, които живеят в района на Кианти Италия, изследователите са открили, че съединението е малко вероятно свързана с по-дълъг живот.

Те измерват ресвератрол в урината на участниците и в сравнение нива сред тези, които умряха през деветгодишния хода на проучването (това се е очаквало, че част ще умре, тъй като участниците са били 65-годишна възраст и по-възрастните) и тези, които са оцелели. нива Resveratrol са сходни сред тези, които умряха и тези, които са оцелели, което предполага, че съединението не оказва съществено влияние върху дълголетието, поне не в размерите, които консумираме в храни и напитки.

Проучване на Resveratrol500mg за жени

В австралийско проучване на наднормено тегло, хипертония, мъже и жени след менопауза, учените наблюдават ресвератрол ефект върху раменната артерия основната артерия на горната част на ръката. Нарушена притока на кръв в този съд е свързан с рискови фактори като затлъстяване и високо кръвно налягане. След консумация на високо биоактивна форма на ресвератрол, участниците показват значително и бързо увеличение на кръвния поток в рамките на час.

Къде да купя Resveratrol500mg за жени

Сега, можете да си купите на ресвератрол за жените препоръчва само на официалния сайт. Ако искате да вземете Resveratrol500mg, провери рекламата последвайте линка тук, за да посетите директно на официалния сайт. Можете да разберете повече интересни съвети за покупка на Resveratrol500mg само на официалния сайт.

Resveratrol 500mg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>