Най-добър метаболизъм повишаване добавка доза за бърз резултат

Ето метаболизъм повишаване добавка доза за най-добър резултат. Ние ще продължим да препоръча най-добрата добавка.

Колко тежите наистина зависи от броя на калориите, които ядат и колко физическа активност, което получаваш.

За да отслабнете, се фокусира върху факторите, които имате контрол над. Те могат да ви помогнат да управлявате вашето тегло и може да подобри вашия метаболизъм. Загубата на тегло не е толкова лесно, колкото се пръкват няколко магически хапчета. Въпреки това, няколко витамини можете да предприемете, за да се гарантира, тялото ви функционира възможно най-ефективно за намаляване на теглото. Добре балансирана диета може да изпълни повечето от витамини и минерални нужди.

Екстракт от зелен чай за засилване на метаболизма добавка

Това технически не е витамин или минерал, но екстракт от зелен чай е един от малкото на пазара добавки на стойност втори поглед. Зеленият чай се смята за увеличаване на разхода на енергия и окисление на мазнините и намаляване на производството и усвояването на мазнините. Екстрактът от този напитка е известно, че съдържа мощни флавоноидни антиоксиданти, известни като катехини. Зеленият чай съдържа и здравословна доза кофеин.

Анализът на шест контролирани клинични проучвания установихме, че кофеин самостоятелно или в комбинация с катехини, значително увеличен разход на енергия в сравнение с плацебо. Преглед публикуван в Cochrane установено, че зелен чай добавки намаляват телесното тегло при хората с наднормено тегло средно с близо 2 кг, в сравнение с плацебо.

Най-добра добавка за бустер метаболизъм

Thermolite е направено от британската компания Proto-Col и това се предлага в някои стегнат Юниън Джак вдъхновен от опаковки. Тази многофункционална диета хапче обещава да гори мазнини, намалява апетита, и съдържа комбинация от натурални билки витамини и минерали. Според прабългарите Col, реклама Thermolite ще работи с естествено отново енергизиращ тялото си и едновременно с това което ще Ви даде доза от витамини и минерали. Това е перфектно съчетание на природни стимуланти, за да се увеличи скоростта на метаболизма, така че можете да започнете проливането на паунда незабавно.

Thermolite е имал промяна на името през последните години, заместващи Термо-тънък. Въпреки това, доколкото ние можем да видим, че е идентичен продукт.

Как мога да се възползвам от тази добавка?

За да се насладите на всички ползи от прабългарите Col Thermolite, просто вземете две капсули сутрин с закуската си и още един в следобедните часове, в идеалния случай между 3 – 4 часа. Опитайте се да избягвате приема на добавката след 19:00, тъй като съдържа богат източник на кофеин.

Не забравяйте да пиете много вода, когато приемате термогенеза може да доведе до увеличаване на вода тялото ви използва Proto-Col Thermolite.

Къде да закупите

Най-добрият доставчик на 100% оригинален Thermolite е тук. Можете да си купите от тях по-долу. След преглед на много продукти това определено е един най-високо качество на разположение. Продуктът Thermolite те склад разполага с най намерила по-добри резултати при изследвания, отколкото всяка друга версия на екстракта. Те също така осигуряват бърза доставка и имат гаранция 100% удовлетвореност. Кликнете върху линка тук, за да получите и да закупите на препоръчителната Proto-Col Thermolite на официалния им сайт. 

Thermo Lite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>