Най-добър колаген крем за рани, които действително работят за по-млад вид

Тук е нов продукт на колаген крем за рани с много предимства. Можете да прочетете мнения за следната статия.

Колагенът, протеин, който придава на кожата му якост на опън, играе ключова роля във всяка фаза на заздравяване на раната. Той привлича клетки, такива като фибробласти и кератиноцити, към раната, която насърчава дебридман, ангиогенеза, и reepithelialization. В допълнение, колаген осигурява естествен скеле или субстрат за нов растеж на тъканите.

За колаген

Колаген превръзки стимулират растежа на нова тъкан и насърчаване на отлагането и организацията на новообразуваните колагенови влакна и гранулационна тъкан в раната слой. Тези превръзки химически се свързват към матрична металопротеиназа (ММР), намерени в извънклетъчната течност на рани. ММР нормално атакуват и съборят колаген, така че това не е мислил, че превръзки, съдържащи колаген дават ММР алтернативен източник на колаген, оставяйки естествен колаген в тялото на разположение за нормално зарастване на рани.

Лекува различни рани

Колаген помага мигрират към различни видове клетки, включително фибробласти и кератиноцити, към раната, която играе основна роля в стимулирането на растежа на тъканите в леглото на раната. Тези свойства могат да спомогнат за клиницисти с премахване на остатъци на заразените тъкани в рана и насърчаване на естествен прираст да се случи. Колаген превръзки са подходящи за изобилие на рани видове, включително рани от залежаване, леки изгаряния, язви по краката, хронични рани, и големи отворени съкращения.

Нейната гъвкавост и комфорт на пациента да направи колаген отида до превръзка когато става въпрос за лечение на рани. Единствените специфичните видове рани, които не могат да бъдат лекувани с колагенови влакна са трета степен изгаряния, наранявания, които са се образували в eschars или изгорени мъртва тъкан или пациент притежаващ алергични симптоми на едър рогат добитък, птици или свински продукти.

Колаген превръзки

Колаген превръзки включително PROMOGRAN превръзки, SkinTemp, NuGel, Fibracol превръзка, колаген превръзка, навита гел, Fibracol Превръзка за рани и Prisma колаген превръзка. Колаген превръзки се използват за подпомагане на умерени до тежки изцежда зарастват раните. колагенови превръзки насърчаване на изцеление чрез водене на раната влажна, като същевременно абсорбират ексудат. Гъвкав и абсорбиращ, колаген превръзки могат да се режат, за да се поберат на раната. Някои колагенови превръзки са налични като въжета за опаковане дълбоки рани. Нашите Колаген селекции включват Джонсън и Джонсън популярен PROMOGRAN дресинг.

омаловажавайки инфекция

Друг благоприятен аспект на използването на превръзка колаген е неговата способност да редуцира случаи на инфекция на рана. Колагенът може да помогне за контрол на случаите на био-тежест възникването, които по същество натрупването на бактерии обитават повърхността, преди да го е стерилизиран. Чрез наслояване бариера между раната и околните бактерии, както и производство на разпространение антимикробни агенти около раната, общият риск от инфекция се намалява.

Минимизиране на дразнене

Колаген превръзки обикновено притежават неадхерентни качества така превръзката ще остане сгъстен докато чувство в насипно състояние, премахване на превръзка Придържайки се към сушат секрети на увредената зона. Въпреки това, покривни превръзки ще бъдат необходими при използване на превръзка колаген. Когато се комбинира с неговите характеристики на престой мек, както и получаване на идеален влажна среда за раната, колагенови влакна могат да помогнат нисш дразнене и дискомфорт. Колаген превръзки може да остане обикновено се прилагат към рана за около седем дни. Тя също така ще се намали преминаването превръзки.

Най-добър колаген за рани, за да си купят

Препоръчваме ви да се XYZSmartCollagen. Това XYZSmartCollagen могат да бъдат закупени от официалния сайт. Кликнете върху линка, за да посетите официалния сайт на този XYZSmartCollagen. Това ще бъде много важно да се купи този продукт на официалния сайт, за да получите специална цена с гаранция. 

XYZ Smart Collagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>