Най-доброто място да се получи малинов кетон за загуба на тегло значително

Нека да получите малинов кетон за загуба на тегло. Много от продуктите там са заявени за да направим нещата по-лесно.

Това са билки, шейкове, и хапчета, които би трябвало да ви помогне да гори мазнини или намаляване на апетита. Сред най-популярните от тях е добавка, наречена малинови кетони.

Малина кетони са заявени причини мазнините в клетките, за да бъдат разбити по-ефективно, за да помогнете на тялото изгаря мазнините по-бързо. Те също се твърди, че повишаване на нивата на адипонектин, хормон, който помага за регулиране обмяната на веществата. Тази статия се прави преглед на текущите научни изследвания зад малини кетон добавки и дали те са действително заслужава да бъде разгледан.

Какво е малинов кетон?

Малина кетон е химично вещество от червени малини, както и киви, праскови, грозде, ябълки и други плодове, зеленчуци като ревен и кората на тис, клен и борови дървета. Хората, които създават малинов кетон през устата за загуба на тегло. Той става популярен за загуба на тегло, след като бе споменато по д-р Оз телевизионно шоу по време на сегмент, наречен Малина кетон: чудо мазнини горелка в бутилка през февруари 2012 г. Хората се отнасят малинов кетон за кожата за загуба на коса. Малини кетон се използва също и в храни, козметични средства и други производство като аромат или ароматизиращ агент.

Как малинов кетон производител твърди, че помага за отслабване

Според твърденията на производителя, малинови кетони регулират хормона адипонектин, който се стреми да присъстват при по-ниски нива при хора с наднормено тегло, отколкото тези без него. Някои изследвания показват, че повишаване на нивата на адипонектин може да помогне за лечение на инсулин проблеми като диабет тип 2 и метаболитен синдром чрез увеличаване на инсулиновата чувствителност. Инсулиновата резистентност е ключов фактор в затлъстяване, диабет тип 2 и метаболитен синдром. Малинови кетони могат също да регулират норепинефрин, който може да доведе до леко покачване на телесната температура.

Малинови кетони и загуба на тегло

В едно проучване, публикувано през 2005 г., наречен против затлъстяване действие на Малина кетон на, малинови кетони бяха дадени на мишки, които са били хранени с богата на мазнини диета в продължение на няколко седмици. Мишките се разделят на различни групи, всяка получаване на същите калории но получаване на различни количества от малина кетони (или 0.5%, 1% или 2%).

Диетите са били около 40% мазнини във всяка група. Изследователите отбелязват, че малина кетони, че направени между 1% и 2% от общите калории предизвикват намаляване на телесното тегло и мазнини натрупване в черния дроб на мишки след 10 седмици на използване, в сравнение с мишки, които само са хранени с богата на мазнини диета.

Най-добър малинов кетон да купи

Най-добрият малинов кетон, че трябва да си купите е RaspberryKetonePlus. Това е производителят да продават законно на добавка за отслабване. Сега можете да проверите продукта на официалния сайт, като кликнете върху връзките, както е предвидено. Тук можете да посетите доверен официалния сайт на RaspberryKetonePlus, че ще даде повече ползи. Можете също така да получите гарантирано и висококачествено RaspberryKetonePlus. 

Raspberry Ketones

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>