Най-доброто лечение на хемороиди, което можете да правите у дома

Страдате ли от хемороиди? Ако искате най-доброто лечение на хемороиди, ето какво трябва да знаете. Първо, осъзнайте, че хемороиди обикновено не болят, но могат да кървят безболезнено. Ако те наранят, хемороидите може да са се преместили отвън на аналния канал по време на движение на червата и да се разширят. Ако, освен това, хемороидите развият кръвен съсирек, те могат да станат особено болезнени. Има много начини хората да се опитат да свият болезнени хемороиди, които могат да бъдат полезни или вредни. Но в тази статия ще намерите най-доброто лечение на хемороиди, което можете да направите безопасно точно в уюта на собствения си дом.

Какво е хемороиди?

Хемороидите са нормални възглавнички от тъкани, които са пълни с кръвоносни съдове и са открити в края на ректума, точно в ануса. Заедно с кръгъл мускул, наречен анален сфинктер, хемороидите помагат за контрол на движението на червата. Когато хората казват, че те “имат хемороиди”, това, което те всъщност означават е, че хемороидите им са се увеличили. Увеличените хемороиди често са свързани със симптоми като сърбеж, отделяне на слуз или кървене. Кървенето се случва, когато твърдите изпражнения увреждат тънките стени на кръвоносните съдове при хемороиди. Двата основни вида включват вътрешен и външен хемороиди. Вътрешните хемороиди са по-чести, а външните хемороиди се чувстват като голяма бучка около външната страна на ануса, която може да направи седенето болезнено. Кървенето е доста често срещано при подутия външен хемороид. Подутият вътрешен хемороид може да излезе от ануса и след това да се разглежда като меки бучки от тъкан. Те се наричат ​​изпъкнали или пролапвани хемороиди. По-големите хемороиди могат да го накарат да се чувстват като нещо, което бута срещу ануса, което може да направи седенето много неудобно.

Най-доброто лечение на хемороиди

Хемороидите са неудобна или чувствителна тема, за която да говорите. Но ако сте получили диагноза за хемороиди от Вашия лекар, не се тревожете: Хемороидите засягат около един на 20 американци (мъже и жени), а половината от възрастните над 50-годишна възраст ги имат. Всички имаме кръвоносни съдове в ректума и ануса, но когато те се разширяват, това е хемороид. За да се отървете от хемороиди, е важно да избягвате запек и твърд стол, което може да се направи, като се консумират много храни с високо съдържание на фибри, за да се направят изпражненията меки. И следното е най-доброто лечение на хемороиди според естествените здравни специалисти:

  • Повдигнете влакното: Омекотява изпражненията и ги кара да се движат по-лесно през тялото ви. Ще го намерите в боб, пълнозърнест хляб и зърнени храни, както и пресни плодове и зеленчуци.
  • Пийте много течности: Останете добре хидратирани, за да поддържате изпражненията меки, така че да бъдат по-лесни за преминаване. Водата е най-добрият избор. Пийте много през целия ден. Сокът от сливи е естествено слабително и може да ви помогне.
  • Редовно тренирайте: дори бързо ходене по 20-30 минути всеки ден може да ви предпази от спиране.
  • Дишайте: Дръжте въздуха в движение и навън, когато работите усилено. Обичайно е да задържите дъха си, като натискате, дърпате или правите усилие (вероятно не осъзнавате, че го правите) – и това може да доведе до хемороидна болка и кървене.
  • Използвайте възглавница: Седнете на възглавница вместо твърда повърхност. Тя ще улесни подуването за хемороиди, които имате. Това може също да попречи на формирането на нови.
  • Правете почивки: Ако трябва да седнете дълго време, ставайте всеки час и се придвижвайте поне 5 минути.

Вземете полезна добавка

Най-доброто лечение на хемороиди включва и използването на добавка. Много продукти лекуват само хемороиди външно с кремове и мехлеми, или вътрешно с хапчета. За щастие, сега има Венапро, който включва два вътрешни начина за лечение на хемороиди, един хомеопатичен разтвор, който трябва да се напръска по тялото близо до корема и хапче фибри, за да смекчи изпражненията ви. Венапро ще се отърве от сърбежа, болката, кървенето и дори ще намали подуването. Той прави това, като използва хомеопатия, за да успокои действителното хемороиди, както и изцяло естествено влакно, за да предотврати по-нататъшно влошаване от запек и трудно преминаващо движение на червата. Venapro е естествен, безопасен и много лесен за използване. Той е много ефективен при лечение на външни и вътрешни хемороиди. Продуктът е произведен с най-високите стандарти за качество в САЩ. Venapro може да бъде изпратен навсякъде по света. Кликнете върху банера по-долу, за да започнете първата си стъпка да се отървете от тези скучни хемороиди, като използвате Venapro.

Venapro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>