Най-добрият крем против бръчки: наистина ли помага?

С напредване на възрастта е често срещана тенденция да прибягваме до най-добрия крем против бръчки. Лошите фактори на живот допринасят за лошата и увиснала кожа. В допълнение към лошите фактори на живот, постоянното излагане на слънце може допълнително да затрудни кожата и да причини бръчки. Днес на пазара се заливат многобройни кремове против бръчки. Тези кремове обещават намалени бръчки и твърдят, че обръщат щетите, причинени от ултравиолетовите лъчи на слънцето. Но ефективни ли са тези кремове?

Състав на най-добрия крем против бръчки

Ефективността на кремовете против бръчки зависи от техните съставки. Това е така, защото кремовете без рецепта обикновено не са доказани за своята ефективност. По-долу са някои съставки, които можете да намерите в най-добрия крем против бръчки, тези научно са доказано ефективни за подобряване на здравето на кожата и намаляване на бръчките.

  • Пептиди: Тези молекули се срещат естествено в живите организми. Определени пептиди са в състояние да стимулират производството на колаген и е доказано, че подобряват текстурата на кожата и намаляват бръчките.
  • Екстракт от гроздови семки: В допълнение към антиоксидантните си и противовъзпалителни свойства екстрактът от гроздови семки насърчава производството на колаген.
  • Чаени екстракти: Зеленият, черен и улун чай съдържа съединения с антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Най-добрите кремове против бръчки най-вероятно използват екстракти от зелен чай.
  • Ниацинамид: Мощен антиоксидант, това вещество е свързано с витамин В3 (ниацин). Той помага за намаляване на загубата на вода в кожата и може да подобри еластичността на кожата.
  • Витамин С: Витамин С е също мощен антиоксидант, той защитава кожата от свободни радикали – нестабилни кислородни молекули, които разграждат клетките на кожата и причиняват бръчки. Витамин С може да помогне за предпазване на кожата от увреждане на слънцето и намаляване на фините линии и бръчки.

Действително ли действа най-добрият крем против бръчки?

Да, кремовете против бръчки наистина действат, за да направят кожата ви по-здрава и сияйна. Въпреки това, дори най-добрият крем против бръчки може да достигне само до външните слоеве на кожата ви. Прилагани локално, кремовете против бръчки действат само на повърхностно ниво. Молекулите им са твърде големи, за да проникнат в по-дълбоки слоеве на кожата. Следователно, повечето кремове против бръчки не могат да осигурят оптимални резултати за предотвратяване на преждевременното стареене или възстановяване на стареенето. За да намалите бръчките и да обърнете стареенето, това, от което наистина се нуждаете, е най-добрата добавка за колаген.

Най-добрият начин да преминете без бръчки

Най-добрият начин за премахване на бръчки е приемането на добавка за колаген, тъй като колагенът е основният структурен компонент на кожата, който съдържа около 80% от сухото му тегло. Най-добрият крем против бръчки може да съдържа колаген или насърчава производството на колаген, но той може да работи само на повърхностно ниво. Трябва да вземете добавка, която може да повлияе на метаболизма на колагена на кожата ви директно отвътре. И правилната добавка, която трябва да вземете, е Pure Collagen на Proto-col. Тези капсули Pure Collagen не съдържат общ колаген, но съдържат Verisol® – уникална смес от чист хидролизиран колаген тип I и III. Тази невероятна съставка работи за кожата отвътре навън, за да помогне при появата на стареене и е доказано като успешна в редица клинични проучвания.

  • Потребителите, които приемат Pure Collagen с Verisol®, могат да изпитат забележимо по-стегната и гладка кожа с по-малко бръчки.
  • Положителният ефект на Verisol® се проявява и в подобрена структура на повърхността на кожата, намаляване на целулита и по-бърз растеж на ноктите.

Ако искате да знаете повече за Pure Collagen и Verisol® на Proto-col, щракнете по-долу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>