Най-добрият екстракт от Goji, който можете да получите

Goji Berry е древен плод, който се среща в азиатските райони на Хималаите. За щастие, най-добрият екстракт от goji е на разположение на пазара днес. От векове насам традиционните билкови специалисти са признали различните здравни ползи от goji berry в допълнение към статута си на силно питателна храна. Goji Berry е богат източник на витамин С и съдържа много други здравословни витамини и минерали. Goji плодове отдавна са почитани като универсален тоник за дълголетието си засилване ефекти. Най-добрият екстракт от Goji може да поддържа здравето на очите, кожата и сърдечно-съдовата система. Най-новите научни изследвания показват, че goji berry е потенциално мощен антиоксидант, който съдържа съединения с имуностимулиращи свойства.

Goji Бери ползи за здравето

Научната общност изследва ползите за здравето на плодовете от годжи, тъй като популярността на тези малки плодове е нараснала. Техните предполагаеми ползи варират от анти-стареене ефекти до регулиране на глюкозата и подкрепа на имунната функция. Ето седем възможни ползи от най-добрия екстракт от годжи с научните доказателства, които ги подкрепят:

 • Защитава очите.

Goji плодове се смята, че защитава от възрастовите заболявания на очите. Най-добрият екстракт от Goji може да помогне на зрението, защото съдържа високи нива на здрави антиоксиданти, особено зеаксантин.

 • Осигурява поддръжка на имунната система.

Goji плодове съдържат здрави антиоксиданти. Антиоксидантите са известни със своите имунно-стимулиращи качества и способността им да се борят с вредните свободни радикали и възпаления. Goji плодове съдържат големи количества витамини А и С, подобно на други плодове, включително боровинки и малини. Витамините А и С са жизненоважни за изграждането на имунитет и предотвратяването на заболявания, вариращи от обикновена настинка до рак.

 • Предпазва от рак.

Високите нива на антиоксиданти, включително витамин С, зеаксантин и каротеноиди, са отговорни за борбата с раковите клетки. Антиоксидантите забавят растежа на тумора, намаляват възпалението и помагат да се отстранят вредните вещества от тялото.

 • Подпомага здравата кожа.

Goji плодове съдържат бета-каротин, който е основен фитохимичен растение. Бета-каротинът е известен със способността си да стимулира здравата кожа.

 • Стабилизира кръвната захар.

Goji плодове може да бъде от полза за контролиране на освобождаването на захар в кръвта. Изследванията от 2015 г. показват, че goji berries балансират нивата на инсулин и глюкоза в кръвта.

 • Подобрява депресията, тревожността и съня.

Изследванията от 2016 г., извършени с помощта на плъхове, показват, че плодовете от гъби могат да подобрят депресията и тревожното поведение. Друго изследване в Съединените щати, използващо хора, също показва, че приемането на най-добрия екстракт от годжи може да подобри енергията, настроението и храносмилането.

 • Предотвратява увреждането на черния дроб.

Goji плодове са били използвани за лечение на чернодробно заболяване в традиционната китайска медицина. Изследванията върху животински модели показват, че плодовете на Goji могат да помогнат за управлението на здравето на черния дроб и за предотвратяване прогресирането на индуцираната от алкохол мастни чернодробни заболявания. Изследванията върху човешки чернодробни ракови клетки също установиха, че goji berry може да потисне туморния растеж.

GojiBerry500mg: най-добрият екстракт от Goji, който можете да получите

За да получите всички предимства за здравето, споменати по-горе, това, от което се нуждаете, е GojiBerry500mg, защото е най-добрият екстракт от годжи, който трябва да вземете. GojiBerry500mg се прави само от най-добрата естествена съставка и има правилната дозировка, която човек може да приема. Ето и характеристиките на GojiBerry500mg:

 • Осигурява еквивалент на 500mg goji плодове на капсула.
 • Вегетариански капсули.
 • Без добавена захар.
 • Съдържа повече антиоксиданти от плодовете от нар.

GojiBerry500mg капсула е по-удобно да се вземе, отколкото сок от годжи зърна. Това няма да увеличи приема на захар като сок. Той е идеален и за хора, които искат да се възползват от плодовете на годжи, но които не харесват вкуса на сокове и сушени плодове. Ако искате да научите повече за този най-добър екстракт от Goji, кликнете върху банера по-долу.

Goji Berry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>