Най-добрият гел за избелване на зъби

Ако търсите лечение за постигане на по-бяла усмивка без болка или чувствителност, тогава това, от което се нуждаете, е най-добрият гел за избелване на зъбите. Повечето от нас трябва да прекарват часове при зъболекаря всяка година, за да имат петна от кафе, изтрити от зъбите ни, с помощта на онези страшно изглеждащи скрепери и машини, които сякаш премахват половината от емайла. Следователно изглежда трудно да се повярва, че простото прилагане на продукт у дома би било в състояние да накара зъбите ви да искрят. В действителност най-добрият гел за избелване на зъбите е наличен и всъщност работи.

Тайната на най-добрия гел за избелване на зъбите

Всъщност няма голяма тайна какво прави най-добрият гел за избелване на зъбите. Според повечето реномирани зъболекари, с които сме интервюирали, алое вера, ментол, бромелаин, екстракт от цветя от лайка и екстракт от семена на грейпфрут са естествените съставки, които действат. Ние закръглихме много избелващи продукти, след което имахме 39 тестери, които претегляха резултатите си. Накрая намерихме един по-бял, който превъзхожда останалите.

Кой е най-добрият гел за избелване на зъбите?

Най-добрият гел за избелване на зъби, който открихме, идва от Eco Masters. Ако искате да насочите цвета на зъбите си с мощна комбинация от ботанически продукти, Eco Masters са създали MySmile Teeth Whitening Kit – само за вас! Те работят мощно за увеличаване на процеса на осветяване. Смесен с мощния гел, комплектът осигурява мощен метод, който еднакво се грижи за вашите зъби и венци. MySmile Teeth Whitening Kit се предлага с тавичка, която е перфектно проектирана да пасва на зъбите ви и да гарантира поставяне на гела, докато светлината активира процеса. И за да можете да следите напредъка си, има и ръководство за сянка. Всичко, от което се нуждаете, е включено, за да можете да се отдалечите с гордост.

Съставките на най-добрия гел за избелване на зъби

Основните съставки на MySmile Teeth Whitening Gels са алое вера, ментол, бромелайн, екстракт от цветя от лайка и екстракт от семена на грейпфрут. Други съставки включват натриев бикарбонат, натриев хлорит, екстракт от семена на цитрусови плодове, масло от семена на червена боровинка, глицерол, пропилен глицерин, дейонизирана вода, карбомер и ксантанова смола. MySmile Teeth Whitening Kit предлага следните предимства:

  • Подобрете усмивката си.
  • Изразете бърз резултат за 10 минути.
  • Изразете бърз резултат за 10 минути.
  • Подобряване на самоувереността.

Как да използвате MySmile Teeth Whitening Kit

Ето три лесни стъпки за използване на MySmile Teeth Whitening Kit:

  1. Извадете батериите от LED светлината, за да извадите пластмасовия раздел и поставете отново батериите. Прикрепете опита на устата към LED светлината.
  2. Нанесете 0,5 ml от избелващия гел за зъби MySmile върху горната част на устата и 0,5 ml от избелващия гел върху долната част на парчето уста.
  3. Поставете светлината с таблата в устата си и я включете. Оставете за 10 минути, след което изплакнете устата си и се насладете на новата си усмивка!

Заключителни думи

Направете усмивката си по-бяла и по-ярка с най-добрия гел за избелване на зъбите от Eco Masters. Изработен с висококачествена формула, включваща естествени съставки, този продукт е готов за употреба и е удобен начин да поддържате красивата си усмивка. Открийте повече информация за MySmile Teeth Whitening Kit, като посетите официалния уебсайт.

mySmile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>