Най-добрите чернодробни добавки за алкохолици

Като се има предвид приема на добавка за лечение на свързано с алкохола заболяване на черния дроб? Е, прочетете тази статия, за да разберете най-добрите чернодробни добавки за алкохолици. Свързаното с алкохола чернодробно заболяване включва три състояния: мастен черен дроб, алкохолен хепатит и цироза. Тежкото пиене за по-малко от няколко дни може да доведе до мазен черен дроб – най-ранният стадий на алкохолно чернодробно заболяване. Мастният черен дроб е белязан от прекомерно натрупване на мазнини в чернодробните клетки. Пиенето на алкохол за по-дълги периоди може да доведе до по-тежко и потенциално фатално състояние, алкохолен хепатит – възпаление на черния дроб. Ако пиенето продължава, това възпаление води до алкохолна цироза, при която здравите чернодробни клетки се заменят с белег, оставяйки черния дроб да не изпълнява жизнените си функции. Някои чернодробни добавки за алкохолици могат да предотвратят фатални състояния. Но приемането на добавки само по себе си със сигурност не е достатъчно. Също така трябва да живеете по-здравословен начин на живот и да ограничите консумацията на алкохол. Ако е необходимо, спрете да пиете.

Най-добрите съставки на чернодробните добавки за алкохолици

Много от чернодробните добавки за алкохолици съдържат комбинация от три растителни съставки:

 • Бял трън.

Млечният трън е широко използван в традиционните билкови лекарства за подпомагане на чернодробната функция. Производно на млечен бял трън се нарича силимарин. Проучванията показват, че силимаринът има положителен ефект за подпомагане на черния дроб от оксидативен стрес.

 • Лист от артишок.

Артишокът е естествена форма на антиоксидант. Екстрактът от артишок до голяма степен показва ползи за здравето на черния дроб и това се демонстрира чрез провеждане на изследвания и клинични проучвания.

 • Корен от глухарче.

Коренът от глухарче осигурява подкрепа за неблагоприятните ефекти на оксидативния стрес, което често е свързано с цитиране на чернодробния дискомфорт. Коренът от глухарче има лек, но положителен холеретичен ефект върху черния дроб. Това са три големи съставки, необходими за предотвратяване на чернодробно заболяване, особено при алкохолици. Въпреки това, някои учени са стигнали до заключението, че комбинацията от бял трън, листа от артишок и корен от глухарче все още не е достатъчно мощен, за да помогне на алкохолиците да предотвратят и обърнат увреждането на черния дроб. Най-добрите чернодробни добавки за алкохолици трябва да съдържат някои допълнителни естествени съставки.

Най-добрите чернодробни добавки за алкохолици

Liver Support Plus е един от най-добрите чернодробни добавки за алкохолици. Много хора дори смятат, че Liver Support Plus са най-добрите! Liver Support Plus е естествена билкова добавка за по-добро здраве на черния дроб и предлага подкрепата, която черният дроб трябва винаги да работи оптимално. Liver Support Plus има изключителна формула с уникална смес от седем естествени съставки. Те включват бял трън, листа от артишок, корен от глухарче, корен от цикория, бял равнец, цвекло и екстракт от chanca piedrea, който е доказано, че предотвратява и променя увреждането на черния дроб.

 • Корен от цикория.

Коренът на цикория помага за очистването на кръвта. Той е богат на естествени антиоксиданти и предлага да подпомогне състоянието на чернодробната функция и здравето.

 • Бял равнец.

Равнецът поддържа по-здравословна функция на черния дроб. В неотдавнашно проучване, бял равнец показва възможни ползи за функцията на черния дроб, тъй като има леко повишаване на холеретичната активност, което е процес на секретиране на жлъчката от черния дроб.

 • Цвекло.

Цвеклото е известно със своите мощни антиоксидантни свойства, подпомагайки организма с подкрепата за неблагоприятните ефекти на свободните радикали. Цвекло също насърчава здравословен и естествен възпалителен отговор.

 • Екстракт от Chanca piedra.

Chanca piedra е известна в цяла Китай поради способността си да подобри цялостното здраве на черния дроб. Той се използва в общността на естествените лекарства за насърчаване на здравословна функция на черния дроб.

Заключителни думи

Обичате ли да се наслаждавате на алкохолни напитки, които не са от време на време? Ако отговорът е „да“, има вероятност тялото ви да направи някои удивителни химически реакции, за да преобрази иначе отровно вещество в еуфория, а след това в чувство на гореща, потна смърт на следващата сутрин. Но мисленето за потенциално увреждане на черния дроб е такова неприятно нещо, когато се опитвате да се отпуснете след дълъг работен ден или дълга сутрин на работа или няколко седмици безработица. Какво повечето хора не осъзнават е, че след една нощ на употреба на алкохол, естествена добавка, наречена Liver Support Plus може да помогне да защитите черния дроб от увреждане. Като една от най-добрите чернодробни добавки за алкохолици, Liver Support Plus предлага следните предимства:

 • Защитете черния дроб от химикали и вредни токсини от алкохола.
 • Помагат за предотвратяване на махмурлук и киселини.
 • Уверете се, че храносмилателната ви система работи добре.
 • Поддържане на здрав черен дроб чрез повишаване на кръвообращението и предотвратяване на попадането на токсините в черния дроб.

Независимо дали сте алкохолик или не, ако сте сериозен за запазване на здравето на черния дроб, редовно приемайте Liver Support Plus. Трябва да приемате по 2 капсули от тази чернодробна добавка всеки ден! За повече информация относно чернодробната добавка за алкохолиците, кликнете върху банера по-долу.

Liver Support

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>