Най-добрите съвети за забременяване с нисък брой сперматозоиди

Бременност може да възникне, ако спермата на мъжа е здрава и силна. Тази статия ще ви каже няколко съвета за забременяване с нисък брой сперматозоиди. Необходими са два, за да се направи бебе. Въпреки че жената ще носи и доставя детето, мъжът също има решаваща роля по време на бременността. За да настъпи оплождане, спермата му трябва да е здрава и здрава, за да достигне и проникне в яйцето на жената. За да се случи оплождането, човек трябва да може и да има ерекция, да има достатъчно сперма, която да е правилната форма и да се движи по правилния начин, и да има достатъчно сперма, за да пренесе сперматозоида към яйцето. Много мъже за съжаление имат нисък брой на сперматозоидите, което предотвратява появата на бременност. Ако имате същия проблем, помислете за съветите за забременяване с нисък брой на сперматозоидите, разкрит в тази статия.

Откриване на нисък брой сперматозоиди

Откриването на нисък брой на сперматозоидите може да бъде сравнително лесно. Просто трябва да предоставите прясна сперма (получена чрез мастурбация). Спермата се разглежда под микроскоп, за да се види дали има достатъчно сперма в пробата. Нормалният брой на сперматозоидите има широк диапазон. Смята се, че нормалният брой на сперматозоидите е някъде между 40 милиона и 300 милиона сперматозоиди на ml сперма. За тези проби от сперма, които имат по-малко от 20 милиона сперматозоиди на ml, се казва, че имат нисък брой сперматозоиди. Преброяването между 20 милиона и 40 милиона сперматозоида на ml вероятно е по-трудно с оплождането на яйцеклетката успешно, но са гранични, тъй като действително се счита за нисък брой на сперматозоидите. Това не означава, че мъжът е безплоден, но може да отнеме повече време за оплождане на яйцеклетката и по-дълго време преди бременността.

5 съвета за забременяване с нисък брой сперматозоиди

Ако имате нисък брой сперматозоиди, не прибягвайте веднага до медицинско лечение, защото има по-евтини естествени начини за лечение на нисък брой сперматозоиди и други аномалии в спермата, за да ви помогне да постигнете успешна бременност. Тук са естествени съвети за забременяване с нисък брой сперматозоиди:

  1. Избягвайте нездравословни навици като пушене, пиене на алкохол и вземане на наркотици за отдих. Пушенето подтиска производството на сперматозоиди и причинява проблеми с подвижността на сперматозоидите. Консумацията на наркотици и алкохол може да има неблагоприятно въздействие върху фертилитета.
  2. Избягвайте излагането на скротума на интензивни температури. Избягвайте сауни и горещи вани. Избягвайте носенето на плътно прилепнало бельо. Увеличаването на скроталната температура с няколко градуса може сериозно да повлияе на производството на сперматозоиди.
  3. Минимизирайте стреса колкото е възможно повече. Упражнявай се редовно. Опитайте се да се отпуснете и да избегнете стресовите ситуации колкото е възможно повече. Проучванията свързват стреса с някои проблеми с безплодието, като хормонален дисбаланс.
  4. Поддържайте здравословно тегло. Наднорменото тегло или поднорменото тегло може да повлияе на броя на сперматозоидите. Не забравяйте, че нивата на естроген и нивата на тестостерон са повлияни от телесната маса и количеството телесни мазнини, които имате.
  5. Избягвайте стероиди, тъй като те могат да причинят намаляване на тестисите и безплодие.

Допълнение за подобрен брой сперматозоиди

Консумирането на правилната добавка е част от съветите за забременяване с нисък брой сперматозоиди. Предишните съвети са повече за промените в начина на живот и все още трябва да ги допълвате с билкови добавки за плодовитост като Semenax за по-съвършен резултат. Таблетките Semenax са много ефективни и увеличават броя на сперматозоидите. Второ, той също подобрява качеството на спермата. Това са двете причини, поради които се вземат таблетките Semenax. Съставът на тези хапчета се състои от L-аргинин и L-лизин, които са двете основни съставки, които спомагат за увеличаване броя на сперматозоидите, и това са съставките, които също помагат за подобряване на качеството на произведената сперма. Билковите съставки, които се използват в хапчетата, са безопасни за употреба и не предизвикват странични ефекти. Това е причината, че таблетките Semenax са по-добри възможности за тези, които искат да увеличат броя на сперматозоидите. Качеството на сперматозоидите е от първостепенно значение и ако нямате достатъчно количество сперматозоиди, тогава ще имате затруднения да забременеете. Кликнете тук за допълнителна информация.

Semenax

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>