Най-добрите начини да получите Куркума добавки оригиналност и гаранция

Откъде черпиш Куркума добавки? Е, добавка на куркума точно тук ще ви донесе, за да получите полезни цели.

Куркумата има своето място в историята. Първоначално открит в Индия преди хиляди години, куркума продължава да се използва и като ароматно кулинарно удоволствие, както и мощен лекарствен лечител. В районите на Азия и Индия, тя се използва широко в продължение на хиляди години в Индийския Аюрведа система на билкови лекарства и в традиционната китайска медицина.

Преглед на куркума

Принадлежащ към семейството на джинджифил, куркума като подправка е индийски домакинство скоби и предлага своето топло аромат с леко тръпчив вкус към почти всяка традиционна индийска ястие. Също така е основната съставка в къри на прах, към която придава отличителен и ярко жълто оцветяване. Широкото използване като подправка в приготвянето на храната и като боя в плат индустрия е добре документирано. Освен че е използван като подправка, куркума е хранителна електростанция, предлагащ много ползи за здравето. Ползите от него се приписват на куркумин, който е основната активна съставка в куркумата.

Куркумата в сила за

Високото ниво на холестерол. Изследванията показват, че като куркума екстракт през устата два пъти дневно в продължение на 3 месеца намалява общия холестерол, липопротеините с ниска плътност (LDL или “лош”) холестерол и триглицериди в хора с наднормено тегло с висок холестерол.

Остеоартритът. Някои проучвания показват, че приемът на куркума екстракти, самостоятелно или в комбинация с други растителни съставки, може да намали болката и подобряване на функцията при хора с остеоартрит. В някои изследвания, куркума работи толкова добре, колкото ибупрофен за намаляване на болки остеоартрит. Въпреки това, тя не изглежда да работи, както и за подобряване на диклофенак болка и функция при хора с остеоартрит.

Вземете добавка Куркума

Въпреки това, куркумин капсули или куркума добавки варират в качество, сила и чистота. Затова при избора на най-добър капсулата куркума, прочетете внимателно етикета. Търсете продукти, стандартизирани за 95% curcuminoids.

Процесът на стандартизация гарантира производството на последователност за куркумин от бутилка към бутилката. С други думи, няма да бъдат измамени от размера на тази ключова съставка. Това е важен фактор за това, че много от клиничните изпитвания и медицински изследвания са показали най-добри резултати с добавка куркума, в дози, които съдържат 95% куркумин.

Къде можете да получите Куркума добавки

За да получите най-добрата добавка куркума, можете да изберете TurmericPlus. Това е страхотно да си купите най-TurmericPlus на официалния сайт. Тук можете да получите специален Куркумата добавка, която ще работи точно и значително. 

Turmeric Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>