Най-добрите Куркума добавки за мъже, които ще работят добре

Куркума добавки за мъже имат повече ползи. Можете да намерите ползите от куркума, който може да работи ефективно за мъже.

Може да се наложи една бутилка куркума седи в кухнята подправка багажник, но може би по-добро място в дома, защото е аптечката. Практикуващите както аюрведическата медицина и традиционната китайска медицина са използвали куркума в продължение на векове. Има много ползи за здравето на куркума и един от куркума активни компоненти, куркумин.

Куркума ползи мъжката полова система

Импотентност или еректилна дисфункция е заболяване, което често засяга милиони мъже по целия свят. Проучванията при животни показват, че куркумин производни са по-добри от Viagra и тадалафил за лечение на еректилна дисфункция. Куркумин защитава срещу тестикуларна токсичност предизвикан от лекарства, причинени от лекарства като хлорокин, циклофосфамид, дексаметазон, метронидазол, афлатоксин др Meriva, специализиран състав на куркумин, е установено, подобряване на качеството на живот и намаляване на инфекции на пикочните пътища при индивиди, страдащи от доброкачествена уголемяване на простатата.

Намалява възпалението в простатит

Простатит е възпаление на простатата. Понякога причината може да е бактериална инфекция. Тя се характеризира с болки в гениталиите и долната част на гърба и дискомфорт при уриниране. Куркумин в комбинация с други растителни екстракти се изпитва за неговата ефект на бактериален простатит. Група А получи антибиотици и растителни екстракти, докато Група Б получи само антибиотици.

Куркуминът в куркума за лечение на диабет

Един от най-драматичните проучвания на това растение включва използването куркумин и биоактивни антиоксидантни съединения от curcuminoids наречени тетрахидро curcuminoids (ТНС) за диабет. А намерена 2009 проучване куркумин да бъде 400 пъти по-мощен от лекарството за диабет метформин. Резултатите бяха още по-изненадващо, с ТНС. Проучването установи, че THCs са 100000 пъти по-ефективен от метформин. Друго проучване, включващи диабет плъхове установено, че ТНС подобрява специфичен инсулин свързване към рецепторите значително, достигайки почти нормални нива.

Куркумата предпазва от сърдечно-съдови заболявания

Болест на сърцето е водеща причина за смърт при мъжете в САЩ. Куркуминът предпазва сърцето от болести. Куркуминът е добро за здравето на сърцето. Включването на куркума в диетата може да защити сърцето от болести и възстановяване на сърдечната функция.

Тя може да помогне при еректилна дисфункция

Еректилна дисфункция или импотентност е сексуално неизправност засяга милиони мъже. Тя е резултат от психологически и физически причини. Сърдечно-съдови заболявания, диабет, употреба на тютюн и уголемена простата жлеза са няколко от причините. Сред различните билки, предложени за лечение на еректилна дисфункция, curcumin- активната съставка от куркума показва обещаващи резултати.

Купете куркума добавка

Сега можете да получите най-куркума добавка за вашата мъжете здраве. Най-добрият продукт да купят е препоръчителната TurmericPlus. Както е известно, първоначалната TurmericPlus е достъпна само продадени на официалния сайт на производителя. Сега, можете да кликнете върху линка, за да посетите официалния сайт на TurmericPlus. 

Turmeric Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>