Най-добрите добавки за мастен черен дроб

Проучванията показват, че някои добавки за мастен черен дроб могат да помогнат за намаляване на чернодробните мазнини и да намалят риска от прогресия на чернодробното заболяване. Повечето от вас, които сте се натъкнали на тази статия, вероятно са наясно с това, което мазнините в черния дроб са, в края на краищата, вероятно това ви е довело до тази страница. А мастни черен дроб е по същество един основен здравен проблем и има много причини, както и много начини за лечение на него. Един от тези начини е чрез вземане на добавки. Тук ще ви помогнем да намерите най-добрите добавки за мастни черния дроб.

Какво е мастен черен дроб?

А чернодробна чернодробна се случва, когато има твърде много на натрупване на мазнини в чернодробните клетки. Разбира се, нормално е хората да имат малко мазнини в чернодробните клетки, черният дроб се счита за мастен, ако има повече от 5% мазнини в черния дроб. Много хора често предполагат, че алкохолът е отговорен за проваления бъбрек, както и за черния дроб. Докато това може да е така, то не винаги е причината и може да бъде причинено от много фактори, особено начин на живот. Има много условия, при които има мастен черен дроб и те попадат в категорията, наречена “безалкохолно мастно чернодробно заболяване”. В западните страни това е най-често срещаното чернодробно заболяване при възрастни и деца. Първият етап на това заболяване е известен като безалкохолно мастно чернодробно заболяване и в началните си стадии е обратимо. Въпреки това, често не се диагностицира. В крайна сметка неалкохолното мастно чернодробно заболяване може да се превърне в по-сериозни чернодробни заболявания. Мастното чернодробно заболяване е свързано и с други заболявания като диабет тип 2, бъбречни заболявания и сърдечни заболявания.

Мастни чернодробни симптоми

Има няколко признака и симптоми на мастен черен дроб, въпреки че не всички от тях могат да присъстват. Всъщност, може дори да не осъзнаете, че имате мастен черен дроб.

 • Умора и слабост.
 • Слаба болка или пълнота в дясната или централната част на корема.
 • Повишени нива на чернодробните ензими.
 • Повишени нива на инсулин.
 • Повишени нива на триглицеридите.

Ако мастният черен дроб прогресира до по-тежко чернодробно заболяване, могат да се развият следните симптоми:

 • Загуба на апетит.
 • Гадене и повръщане.
 • Умерена до тежка коремна болка.
 • Пожълтяване на очите и кожата.

Важно е да се консумират добавки за мастен черен дроб, за да се обърне стадий на чернодробно заболяване. Правилните добавки също ще помогнат за предотвратяване на по-сериозно чернодробно заболяване.

Как да се лекува мастен черен дроб: добавки за мастен черен дроб

Най-доброто лечение за мастно чернодробно заболяване, независимо дали е свързано с алкохол или не, е да се работи за здравословно тегло чрез диета и физически упражнения. Най-общо казано, храни, които се борят с увреждането на клетките, улесняват тялото ви да използва инсулин, или по-ниско възпаление може да помогне за преустановяване на състоянието. Също така е много важно да приемате добавки за мастен черен дроб. Учените са открили, че някои добавки са наистина добри за черния дроб. Въпреки това, приемането на повече от една добавка не е интересна идея за повечето хора. Вие определено искате всичко в едно допълнение, което включва всичко необходимо за справяне с проблеми с черния дроб, особено мастния черен дроб. За щастие, такава добавка наистина съществува. Това е Liver Support Plus! Liver Support Plus е синергичен набор от билкови екстракти, които подобряват функцията на черния дроб. Съществени съставки спомагат за детоксикация и други жизнени процеси на здрав черен дроб. Тези съставки включват:

 • Цвекло.
 • Бял трън.
 • Екстракт от артишок.
 • Бял равнец.
 • Екстракт от Chanca piedrea.
 • Корен от цикория.
 • Глухарче.

Liver Support Plus може да не е специално предназначен за лечение на мастен черен дроб, но той е един от най-добрите добавки за мастен черен дроб! За да подкрепите черния дроб, Liver Support Plus е това, от което наистина се нуждаете. Можете да научите по-подробна информация за Liver Support Plus, като посетите официалния сайт.

Liver Support

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>