Най-добра доза Глюкоманан добавка да получат бърза загуба на тегло

Тук можете да получите най-точната информация на глюкоманан добавка доза. Това е много важно, за да се работи ефективно.

Коняк глюкомананът за първи път е използвана и учи от китайците, и нейните лечебни свойства са описани за първи път в Шен Нон Материя Медика на време на Западна династията Хан (около 206 г. пр.н.е. до 08 г.). Коняк брашното е традиционно произведени чрез преработка на грудка, подземни органи за съхранение. След кипене с растителна пепел, брашното се консумира като утайка или гел. Неговите терапевтични ефекти се смята, че се дължи на серотонин. Китайците са използвали коняк глюкоманан продължение на повече от 2000 години за лечение на състояния като астма, кашлица, херния, болки в гърдите, изгаряния, и хематологични и кожни заболявания. Листата също са били използвани като репелент срещу насекоми. През 6 век от н.е., коняк глюкоманан е въведена в Япония като лекарствен продукт.

Какво е глюкоманан?

Глюкомананът е естествено влакно, което идва от сладък картоф на слон, иначе известни като растението коняк. Самата влакно е водоразтворим и се среща често в хапчета. Не само, че това се използва в хранителни добавки, но използването му е удължен до кулинарни ястия и билкови смеси, както добре. На растението коняк, 40% от сухото тегло принадлежи на влакното. Като се вземе това фибри може да помогне за облекчаване на запек, както и дори извън нивата на холестерола. При поглъщане с вода, в основата на растенията се разширява в стомаха, което потребителят получава чувство на ситост.

Напълнете преди хранене

Глюкомананът е сред най-вискозен на всички известни влакна и може да поеме до 50 пъти собственото си тегло във вода. В зависимост от това, което препоръка Подкрепяте, да вземе един грам глюкоманан (таблетки или капсули) на 30 – 60 минути преди хранене с голяма чаша вода. Тя се разширява в стомаха си като попива водата. Когато ядете след като глюкоманан, да се чувстват напълно след консумация на по-малка част, която обикновено. Хранителни влакнини пътувания електромера за ситост бързо, и това усещане за достатъчно издържа по-дълго; повече време минава, преди да получите отново гладен.

Глюкоманан съставки и дозиране

Препоръчително е да се приема по 1 грам Глюкоманан три пъти дневно, за да има някакъв ефект за контрол на теглото. Потребителите са информирани, за да се възползвам от тази добавка, 15 минути преди хранене и с 1-2 чаши вода (сума не са посочени). Важно е да се вземат с вода, защото в противен случай, тя може да се превърне в опасност от задушаване. Глюкоманан е неговата собствена вещество и не се състои от нищо друго.

Най-добра добавка глюкоманан да купя

Въз основа на горните мнения, ние твърдим, че най-доброто средство за потискане на апетита Глюкоманан, която работи е добил Col SlimFizz. Това SlimFizz Препоръчително е да използвате с одобрение от FDA. Освен това са включени като естествен подтискащото за загуба на тегло. Разбира се, можете да си купите оригиналната Proto-Col SlimFizz на официалния сайт. Уебсайтът е достъпен за посещение чрез връзките, предоставени тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>