Най-добрата кетогенна добавка за приемане

Тъй като популярността на кетогенната диета продължава да расте, интересът към намиране на най-добрата кетогенна добавка. Кетогенната диета означава следване на план с високо съдържание на мазнини и ниско съдържание на въглехидрати. Тъй като кетогенната диета премахва редица възможности за храна, добра идея е да се допълнят с определени хранителни вещества. Да не говорим, някои добавки могат да помогнат на хората да намалят неблагоприятните ефекти на кето грипа и дори да подобрят спортните постижения, когато тренират на диета с ниско съдържание на въглехидрати. И така, каква е най-добрата кетогенна добавка?

Кетогенна диета

Преди да говорим за най-добрата кетогенна добавка, е добра идея да разберете повече за това какво е кетогенната диета и нейните ползи. Кетогенната диета е тенденция нагоре; диетата с ниско съдържание на въглехидрати, с високо съдържание на мазнини набира популярност, тъй като хората стават все по-наясно с въглехидратите и захарите, опаковащи храната в западните диети. Научните доказателства подкрепят нарастващия списък на ползите от кетогенната диета: по-добър контрол на кръвната захар, невропротекция, по-ниски триглицериди. Нещо повече, субективните съобщения за подобрен умствен фокус и яснота и потискащи апетита ефекти правят диетата не само ефективна за загуба на тегло, но и за продължително познавателно представяне през целия ден. Но, на всичкото отгоре, диетата има предимства извън състава на тялото; Все по-голям брой атлети използват кетогенната диета, за да помогнат с тяхната издръжливост и да ускорят възстановяването след тренировка.

Коя е най-добрата кетогенна добавка?

Когато следвате кетогенна диета, има моменти, когато не получавате правилното хранене и нямате време да приготвите здравословна храна. Когато се чувствате плоски и апатични, най-добрата кетогенна добавка може да ви помогне да продължите и да преминете през деня. По-долу е даден списък на най-добрите кетогенни добавки, които ще ви накарат да влезете в кетоза бързо и да ви държи фокусирани и здрави.

 1. Мултивитамин – Добрият мултивитамин е като хранителна застраховка срещу тези основни витамини и минерали, които пропускате в хапче.
 2. Зелен прах – Ако не получавате достатъчно зеленчуци на кетогенната си диета, този бърз и лесен прах ще покрие всички основи. Много питателна.
 3. Йодна сол от всеки местен супермаркет.
 4. Колагеновият протеин е много по-добър от суроватъчния протеин на кетогенна диета поради многото предимства, които колагенът осигурява заедно с мазнината, която продуктът съдържа
 5. L-карнитин – аминокиселина, която насърчава превръщането на мазнините.
 6. Прахът от зелен чай е много мощен източник на мазнини и енергиен доставчик точно тук. Няма никакво съмнение в ползите от зеления чай.

Може ли PhenQ да се счита за най-добрата кетогенна добавка?

PhenQ диета хапче е добавка за отслабване, която идва с някои от най-новите открития в загуба на тегло. Вече не е само за повишаване на метаболизма и нивата на енергия, а след това може да отслабнете! С PhenQ ще получите добавка за загуба на тегло, която идва с всичко необходимо, за да направите вашата диета за отслабване огромен успех. Въпросът е комбинирането на PhenQ с кетогенна диета добра идея? Със сигурност можете да получите някои резултати за загуба на тегло, използвайки само PhenQ. Можете също така да получите някои добри резултати загуба на тегло от използването само на кетогенна диета! Но всъщност, комбинирането на PhenQ и кетогенната диета ще ви даде по-добри резултати за загуба на тегло като цяло. Тя ще улесни отслабването и ще поддържа теглото си след това. И така, какви са ползите от използването на PhenQ заедно с кетогенната диета, наистина ли си струва всички проблеми? Всъщност има много ползи, които ще получите. Използването на PhenQ не е само за повишаване на енергийните нива или за повишаване на метаболизма ви. Това е подход за загуба на тегло 5 в 1, благодарение на естествените съставки.

 • Повишаване на нивата на енергия.
 • Увеличете метаболизма си.
 • Потиснете апетита си.
 • Подобрете настроението си.
 • Създайте термогенен ефект в тялото си.

Ако искате да научите повече за кетогенната диета и многото ползи, които тя ще даде, особено ако я комбинирате с PhenQ, кликнете върху банера по-долу.

Phenq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>