Най-добрата доза глюкозамин, която трябва да приемате всеки ден

Най-добрата доза на глюкозамин обикновено е 1500 mg, приемана всеки ден за поддържане здравето на ставите или лечение на ставни проблеми като остеоартрит. Глюкозаминът е естествено съединение, което се намира в хрущяла – здравата тъкан, която възглавни ставите. В добавка форма глюкозаминът се добива от черупките на миди или се прави в лаборатория. Доказателствата предполагат, че глюкозаминът самостоятелно или в комбинация с хондроитин може да помогне за облекчаване на болката при остеоартрит при подгрупа от хора с умерен до тежък остеоартрит в коляното.

Употребата на глюкозамин

Глюкозамин добавки често се приемат за лечение на различни ставни състояния. Глюкозаминът е специално проучен за неговия потенциал за лечение на симптоми и прогресия на заболяването, свързани с остеоартрит, ревматоиден артрит и остеопороза. Множество проучвания показват, че добавянето ежедневно с глюкозамин сулфат може да предложи ефективно, дългосрочно лечение на остеоартрит, като осигурява значително намаляване на болката, поддържане на пространството на ставите и забавяне на развитието на болестта.

Как действа глюкозаминът?

Глюкозаминът играе важна роля за създаването на гликозаминогликани и гликопротеини, които са основни градивни елементи на много части на вашите стави, включително лигаменти, сухожилия, хрущяли и синовиална течност. Начинът, по който тези части на ставата ви са изградени и поддържани, допринася за развитието и прогресирането на остеоартрит. Проучванията са установили, че даването на най-добра доза глюкозамин може да забави разграждането на хрущяла, както и да го възстанови.

Глюкозамин и хондроитин

Глюкозаминът може да се приема като единична добавка, но най-често се комбинира с други добавки, особено хондроитин. Хондроитинът е протеин, който идва от акула или краве хрущял.

Най-добрата доза глюкозамин

Можете сами да си купите глюкозамин в различни количества на таблетка. Можете също така да закупите таблетки, които съдържат глюкозамин и други добавки като хондроитин, метилсулфониметан, куркума и метионин. Тъй като най-добрата доза на глюкозамин варира в зависимост от причината, която приемате, консултирайте се с Вашия лекар колко трябва да приемате. Най-добрата доза на глюкозамин обикновено е 500 mg, три пъти на ден за остеоартрит. Така общата доза на глюкозамин е 1500 mg за всеки ден.

Как да получите най-добрата доза глюкозамин

Можете да получите най-добрата доза глюкозамин, като вземете ProJoint Plus. ProJoint Plus е висококачествена здравна добавка за ставите с глюкозамин, хондроитин и други съставки. Всички съставки в този продукт са естествени, безопасни и ефективни. Всяка капсула на ProJoint Plus съдържа 500 mg глюкозамин. Така че за да постигнете най-добрата доза глюкозамин (1500 mg), е необходимо да приемате само три капсули всеки ден. Всяка бутилка ProJoint Plus съдържа 60 капсули и трябва да приемате 3 капсули дневно. Така цялата бутилка ще издържи 20 дни. Предимства на ProJoint Plus:

  • Спомага за насърчаване на функционалността на хрущялната тъкан.
  • Подобрява процеса на заздравяване и възстановяване на тъканите.
  • Осигурява на организма правилните хранителни вещества за борба с възпалението.
  • Спомага за подобряване на мобилността.

ProJoint Plus е наистина една от най-добрите здравни добавки за ставите на пазара. Ако не обичате да приемате различни добавки и хапчета всеки ден, тогава ProJoint Plus е идеалното решение. И правилното място за закупуване на ProJoint Plus е чрез официалния уебсайт.

Projoint Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>