Най-добрата добавка за колаген за вашата кожа

В това ръководство ще разгледаме как действат добавките с колаген и как можете да изберете най-добрата добавка за колаген за кожата си. Колагенът се среща естествено в кожата ни, като поддържа своята здравина и яснота в младостта ни. С остаряването той избледнява и трябва да се попълва. Въпреки че приемаме младостта си за даденост, разликата след прием на добавки е забележима. Най-добрата добавка за колаген може да подобри външния вид и устойчивостта на кожата, както и на косата и ноктите, което може да ви накара да изглеждате и да се чувствате по-млади. Да не говорим, колагенът е чудесно помощ за храносмилането и е основната съставка в почистването на костния бульон, който подобрява работата на черния дроб.

Ползи, които предлага най-добрата добавка за колаген

Кожата ви е съставена от 75% колаген, но след навършване на 25 години синтезът на колаген намалява със скорост 1,5% годишно, а след 45-годишна възраст нивата ви на колаген може да паднат с цели 30%. Видимите ефекти от тази разбивка не се проявяват само като бръчки, фини линии и суха кожа; може да се материализира и като физически неразположения, тъй като колагенът е основно лепилото, което държи връзките, ставите и костите ви заедно. Ето защо трябва да вземете най-добрата колагенова добавка за кожата. Колагеновите добавки обикновено преминават през процеса на хидролизация. Това означава, че производителят е разградил колагена в добавките надолу в пептиди, което улеснява тялото да абсорбира и използва. Колагеновите добавки се предлагат под формата на таблетки, капсули и прахове. Най-добрата добавка за колаген за кожата може да осигури на кожата ви следните видими ползи:

 • Намалява фините линии и бръчки.
 • Поддържа еластичността на кожата и намалява увисналата кожа.
 • Подобрява хидратацията и здравината на кожата.
 • Възстановява излъчването ви и ви дава блясъка, който ви липсва.
 • Лекува акне и белези.
 • Помага за намаляване на целулита и стрии.

Как действат добавките с колаген?

Хранителните вещества се абсорбират в кръвта ви по-бързо от всяко локално лекарство. Веднъж попаднали в тялото ви, тези колагенови пептиди след това стимулират фибробластите в кожата ви, за да подмамят собствения ви колаген да стане по-активен. Високият дял на хидролизиран колаген, който влиза в системата ви, когато го поглъщате, позволява 90-95% от колагенните пептиди да достигнат до целевите места в тялото ви. Те могат да помогнат и с вашата диета. Благодарение на високото си съдържание на глицин, колагенът стимулира производството на стомашна киселина, което спомага за по-доброто храносмилане на храната.

Коя е най-добрата добавка за колаген за кожата?

Най-добрата добавка за колаген за кожата се основава на някои фактори, които включват:

 • Видове колаген.
 • Висока концентрация.
 • Формулиране.
 • Източник на колагенови пептиди.

За да направим това много по-просто за вас, искаме да препоръчаме натурална добавка за колаген, която е била използвана от много хора. Тази добавка за колаген е Pure Collagen от Proto-col. Pure Collagen на Proto-col се предлага под формата на капсули, съдържащи Verisol®, уникална комбинация от специфични колагенови пептиди, които спомагат за подобряване на еластичността и тонуса на кожата отвътре, намалявайки видимия вид на фини линии и бръчки. Всяка капсула съдържа 625 mg чист колагенов хидролизат. Учените провериха стриктно способността на Pure Collagen да поддържа здравето на кожата.

 • Може да допринесе за нормалното благосъстояние на кожата.
 • Може да поддържа нормална функция на ставите.
 • Разполага с колаген тип I и III.
 • Съдържа само естествени съставки.

Приемайте четири капсули Pure Collagen дневно. Ежедневната порция съдържа 2500mg колагенов хидролизат. Капсулите могат да се поглъщат с течност или да се отварят, така че колагеновият хидролизат на прах да бъде поръсен върху храни или разбъркан в напитки. За да закупите Pure Collagen, посетете официалния уебсайт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>