Може ли жените да използват естрогенни хапчета за уголемяване на гърдите?

Естрогенните хапчета са най-често срещаното лечение на симптомите на менопаузата. Въпреки това, има жени, които умишлено вземат естроген хапчета за уголемяване на гърдите. Естрогенните хапчета поставят хормона естроген във вашата система. Както казахме преди, те са най-често срещаното лечение на симптомите на менопаузата. Можете да използвате естрогенни хапчета за уголемяване на гърдите, защото те съдържат естроген, женски полов хормон. Естрогенът е хормонът, отговорен за развитието на гърдите. Когато жените започват да приемат естрогенни хапчета, нивата им на този хормон нарастват и това може да доведе до увеличаване на размера на гърдите.

Безопасно ли е да приемате естрогенни хапчета за уголемяване на гърдите?

Хормонът естроген предизвиква образуването на гръдна тъкан. Днес жените по-често влизат в контакт с хормоните. Те са приемали хапчета и все повече ще зависят от хапчетата. Можете да използвате естрогенни хапчета за уголемяване на гърдите, но ефектът обикновено е временен. Когато жената започне да приема хапчетата, техните нива на естроген се повишават и това води до увеличаване на размера на гърдите. Въпреки това, размерът на гърдите може да се върне към нормалното след няколко месечни цикъла или след като жената спре да приема хапчето. Така че, използването на естроген хапчета за уголемяване на гърдите може да доведе до пристрастяване. Освен това, някои хапчета за естроген обикновено съдържат различни съставки. Сериозни лекарствени взаимодействия са възможни с тези хапчета, особено ако приемате лекарство за разреждане на кръвта като варфарин.

Други странични ефекти на хапчета естроген

Като цяло лекарите всъщност считат, че хапчетата за естроген са безопасни. Въпреки това, човек трябва да е наясно с някои възможни странични ефекти, които включват:

  • Промени в настроението.
  • Промени в менструацията, включващи повече или по-малко кървене.
  • Нежност в гърдите.
  • Гадене.
  • Главоболие.

Повишаването на нивата на естрогена може да предизвика и по-сериозни странични ефекти. Сериозните, макар и редки, странични ефекти на високите нива на естроген включват:

  • Кръвни съсиреци.
  • Удар.
  • Сърдечен удар.

Заключението не е умишлено използване на естрогенни хапчета за уголемяване на гърдите. Ако се интересувате от увеличаване на размера на гърдите, по-добре е да използвате естествен крем за уголемяване на гърдите като Brestrogen.

Brestrogen: безопасен и ефективен крем за уголемяване на гърдите

Brestrogen е специален крем за уголемяване на гърдите, който може да спомогне за подобряване на появата на гърдите на жената само за шест до седем седмици, без да е необходимо да приемате хапчета или да се подлагате на рискови операции. Brestrogen се произвежда, като се използват само натурални съставки с най-високо качество. Кожата поглъща тези хранителни вещества и поглъща клетките на гърдите, като ги вдига и стяга. Така че, жените не се нуждаят от каквито и да било push-up или подплатени сутиени. Тъй като се използват само натурални съставки, кремът е безопасен за употреба. Pueraria mirifica е една от основните съставки на Brestrogen, за която е известно, че е много ефективна за уплътняване на клетките без никакви странични ефекти. Това е растително съединение, което се намира в горите на Тайланд. Pueraria mirifica има високи нива на дезоксимироестрол, мироестрол, куместрол и изофлавони, които увеличават гърдите ви и я правят по-твърда и по-дебела. Това съединение помага и за насърчаване на фибробластите, присъстващи в клетките на гърдата, като по този начин спомага за създаването на меки и гладки гърди. Получете по-пълна информация за Brestrogen, като посетите официалния уебсайт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>