Можете ли да си купите TurmericPlus в магазините с високо качество?

TurmericPlus има различни способности да защитават организма от заболяването популярен напоследък. Как да се знае качеството на TurmericPlus в магазините.

Куркумата е подправка, която идва от растението куркума. Той обикновено се използва в азиатската храна. Вероятно знаете, куркума като основна подправка в къри. Той разполага с топла, горчив вкус и често се използва за ароматизиране или цвят къри на прах, горчици, масло, и сирена. Но в основата на куркума също се използва широко, за да е лекарство. Той съдържа жълт цвят химикал, наречен куркумин, който често се използва за цветни храни и козметика.

Simple -ви начин за проверка на качеството на TurmericPlus

тест Цвят

Вземете една чаена лъжичка куркума на прах в колба епруветка / стъкло. След това добавете няколко капки концентрирана солна киселина (HCL) в it.If розов цвят се появява веднага, но след това изчезва след добавяне на вода куркума не разполага с изкуствен цвят. Но ако цветът остава, той има изкуствен цвят metanil жълто.

Тестване на водата

Вземете малко топла вода в прозрачно стъкло и след това капка 1 чаена лъжичка куркума прах върху повърхността си. Просто го и го оставете да си свърши работата – да не се разбърква. Скоро ще видите, парчета от куркума на прах уреждане на дъното на чашата. Тогава много наноси, установяващи се също, правят облачните вода. Проверете след 20 минути, ако видите седименти на дъното, но водата е бистра жълта (не облачно). Тогава не е тебешир на прах в куркума. Ако водата изглежда облачно (означава, че не може да види през стъклото ясно), а след това може би ще има тебешир добавен към праха.

Проверете етикета и неговото удостоверение храна

Това е важна стъпка от закупуване на правилните TurmericPlus в магазините. Как да се установи истински органичен куркума марка? Какво правим, когато купуват други продукти твърдят, бебешка бутилка, ние търсим има го прочисти независими стандарти за качество, или не. Същото е случаят с органичен куркума също. Най-лесният нещо, което трябва да се прави е да се види, ако продуктът имате намерение да купите е сертифицирана като органична от известни и реномирани агенция трета страна. Например в САЩ. Всеки продукт, който е истински органичен получава сертификат USDA. Когато USDA удостоверява, че този производител може да постави марка като този в дясно на своя продукт, който да ви уверя, че е тествана.

Довереният място за закупуване на TurmericPlus

Върховете могат да ви помогнат да се избегне подправено куркума продукт. Неговата употреба за проверка на оригиналността на куркума (особено куркума на прах). Дори тя е малко по-различни, куркума добавки също трябва да бъдат провери преди да купите. Трябва, че за да се избегнат замърсени добавки. Най-доброто място да купя TurmericPlus е по този официален сайт, че е много лесно; просто трябва да кликнете върху тази връзка, за да ви донесе там.

Turmeric Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>