Можете ли да използвате въглехидрати за кето диета

Използването на въглехидратния блокер за кето диета е всичко за увеличаване на здравословните ви мазнини и намаляване на консумацията на въглехидрати. Баркарбоните, известни също като блокери на нишесте, са вид хранителна добавка. Те често идват под формата на рецепта за лекарства / хапчета. Както може би вече знаете, тялото използва въглехидрати като енергиен източник, след като ги превърне в глюкоза. Тялото също ги превръща в мазнини, а кето диета разчита на кетони за енергия вместо глюкоза.

Колко полезен е въглехидратият за кето диета

Във всеки случай, един от основните принципи на кето диета е запазването на приема на въглехидрати ниско. Барбектерите са произведени от съединение, известно като инхибитори на алфа-амилазата, и обикновено се извличат от бял боб. Проучванията показват, че този тип алфа-амилазен инхибитор може да помогне за загуба на тегло или гликемичен контрол. Тези инхибитори предотвратяват отделянето на ензимите от комплексните въглехидрати, което означава, че тези въглехидрати отиват в червата, без да се абсорбират в кръвоносната система. С други думи, приносът на въглехидратния блокер за кето диета е да запазите част от въглехидратите, които ядете, за да бъдат преработени. По-специално, те изглежда блокират навсякъде от 50% до 65% от въглехидратните ензими. В резултат на това, тези нехарактерирани въглехидрати не допринасят за калориите или повишават кръвната захар. Едно проучване показа, че екстрактът от бъбреците има положителен ефект при намаляване на приема на храна, повишаване на телесното тегло, мастни натрупвания и гликемия (захар в кръвта). Групи от лабораторни плъхове се хранят с обогатена с нишесте диета, като една група консумира фиксирана диета, съдържаща екстракта от боб, а контролната група яде една и съща фиксирана диета, но без екстракта от боб. В продължение на няколко месеца повишението на теглото е до голяма степен по-ниско в експерименталната група, отколкото в контролната група. В експерименталната група има значително намаляване на съдържанието на мазнини в тялото. На трето място, в експерименталната група приемът на храна е приблизително 90% по-нисък в сравнение с групата, която яде храната без екстракта. В експеримента върху човешките същества, яденето на храни с бял екстракт от бъбреци, хранени след 2-месечно лечение, увеличи усещането за пълнота при здрави пациенти с наднормено тегло и със затлъстяване.

Дясният въглероден блокер за кето диета

Най-добрият въглероден блокер за кето диета ще съдържа капсикум екстракт, екстракт от кактус плодове, кафяв екстракт от водорасли, бодлив екстракт от круши, c афинитет и alfafa. Всички тези съставки работят за подпомагане на управлението на теглото, като помагат на потребителя да изгаря повече мазнини или чрез намаляване на апетита на потребителя.

  • Известно е, че екстрактът от капициум, получен от лют червен пипер, повишава метаболизма на организма до 25 пъти над нормалната скорост. Това ускорява скоростта, при която калориите се изгарят от тялото.
  • Екстрактът от кактус плодове действа като антиоксидант и помага при предотвратяването на задържането на вода. Крайният резултат е по-тънко тяло само за няколко седмици, тъй като потребителят ще загуби значителна част от теглото на водата.
  • Кафявият екстракт от морски водорасли съдържа съединение, известно като фукоксантин. Това съединение е известно, че намалява натрупването на мазнини, което намалява общото телесно тегло в дългосрочен план.
  • Екстрактът от бодлива круша съдържа много фибри и се използва от години в управлението на диабета и високия холестерол. Влакчето в този екстракт е ефективно за намаляване на апетита на потребителите и помага на тялото при разграждането и отделянето на мазнините.
  • Кофеинът е добре познат продукт, който помага да се стимулира централната нервна система, давайки на потребителя толкова много енергия, колкото да се похвали.
  • Alfafa – продукт, който е с високо съдържание на фибри и съдържа малко калории. Помага при понижаване на телесния холестерол, регулиране на женския хормон и ускоряване на храносмилането.

Последните неща, които трябва да имате предвид

Както при всяка друга добавка, която оказва влияние върху начина, по който тялото ви функционира, важно е да посетите лекар, преди да опитате блокиране на въглехидратите. Ако приемате инсулин или друга форма на лекарство за диабет, особено важно е да говорите с Вашия лекар преди да вземете карбиол. Използването на въглехидрати в комбинация с диабетно лекарство може да понижи кръвната Ви захар до лоши нива. Ами кликнете върху банера по-долу, за да научите повече за използването на блокиращия карбамид за кето диета.

 Meratol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>