Могат ли термогенните хапчета за диета да ви помогнат да изгорите мазнините?

Термогенните хапчета за диета съдържат естествени съставки, предназначени да засилят метаболизма ви и да увеличат изгарянето на мазнини. Някои от най-популярните термогенни съставки за хапчета за диета включват кофеин, капсикум, пиперин и други растителни екстракти. Тези съставки със сигурност имат положителни ефекти върху метаболизма, техните ефекти са значителни, за да помогнат на хората да отслабнат или телесни мазнини.

Какво представляват термогенните хапчета за диета?

Съществуват няколко вида хапчета за диета и всяка от тях има различен механизъм на действие. Термогенните хапчета за диета например работят, като увеличават метаболизма си, което от своя страна води до загуба на тегло. Както подсказва името им, тези хапчета за диета са предназначени да изгарят мазнини. Терминът “термогенен” идва от термогенезата, или производството на топлина. Определени храни увеличават разхода на енергия, което е известно като индуцирана от диетата термогенеза. В зависимост от техния състав, те могат да засилят метаболизма ви с 10 до 15 процента за няколко часа. По същия начин, термогенните хапчета за диета съдържат хранителни съставки, подправки или билки, които повишават скоростта на метаболизма ви. Кофеинът, капсикумът и пиперинът са само няколко примера. Казано по-просто, термогенно хапче за диета ще накара тялото ви да изгори повече калории, особено по време на упражнения.

Термогенните хапчета за диета помагат ли ви да изгаряте мазнините?

Ето някои от изследванията зад най-популярните термогенни съединения, за да определим дали всъщност помагат за изгарянето на телесните мазнини.

  • Кофеинът.

Най-често срещаното вещество или съставка, използвано в термогенните хапчета за отслабване, е кофеинът. Това е едно от полезните вещества, които трябва да включва поради положителните си ефекти, които има върху човешките тела. Кофеинът поддържа хората по-бдителни, съсредоточени и будни, като по този начин ограничава усещането за умора, което е често срещано при хора, които са на строга или отслабваща диета. Една от най-полезните функции на кофеина е способността му да повишава телесната температура и също така да гарантира, че човек се чувства по-пълно за по-дълго. Гладът е най-лошият враг на човека, който се обвързва да отслабне. Ето защо кафето е една от най-добрите храни, които изгарят мазнините!

  • Capsicum.

Capsicum идва от червени люти чушки; това е, което им придава пикантен вкус. Малки нива на капсикум могат да се намерят и в паприка, който се използва за овкусяване на по-малко пикантни храни като кетчуп, сирене и салати. Capsicum стимулира метаболизма, като активира верига от събития в тялото, които помагат да се разтопи мазнините и да се разгради в тялото. Активира симпатичната нервна система, свързана с термогенезата, която ускорява окисляването на мазнините в тялото. С упражненията изследванията показват, че капсикум увеличава окислението на мазнини с 42%! Окисляването на мазнините е процесът, при който тялото топи излишните мазнини и ги превръща в енергия. Capsicum също е показан в някои опити, за да намали апетита, да подобри циркулацията и да има някои антиоксидантни ефекти.

  • пиперин.

Пиперинът е съединение, което идва от черен пипер; той повишава метаболитните показатели и потиска натрупването на мазнини в организма. Piperine работи много добре в управлението на затлъстяването. Освен това помага при усвояването на хранителни вещества в организма. Той помага за укрепване на имунитета и се бори срещу инфекции. Пиперинът също може да направи чудеса на храносмилателната ви система. Той помага за отделянето на повече солна киселина, която помага за усвояването на протеини в храната.

Как трябва да се използват термогенни хапчета за диета?

Тъй като термогенните хапчета за диета съдържат естествени стимуланти като кофеин, най-добре е да вземете най-ниската препоръчителна доза, когато започнете да ги използвате. Това ще ви позволи да оцените чувствителността си и съответно да се приспособите. Приемането на една 30-60 минути преди тренировка може да ви помогне да тренирате по-трудно и по-дълго, а също така може да ви помогне да изгорите повече калории. Предлага се да не приемате термогенни хапчета за диета преди лягане. Стимулиращите му ефекти могат да затруднят заспиването. Малко допълнително усилване на енергия и метаболизъм може да измине дълъг път. Когато се използват според указанията и във връзка със здравословна програма за упражнения и диета, термогенните хапчета за диета могат да бъдат чудесно средство в арсенала ви и могат да помогнат за подкрепа на усилията ви за отслабване. Да живееш добре започва с намирането на това, което е подходящо за твоите уникални нужди.

Препоръчителен продукт

Повечето термогенни хапчета за диета са насочени само към един елемент от вашата загуба на тегло. За да получите тялото, което заслужавате, се нуждаете от решение, което работи от всички ъгли. Имате нужда от PhenQ. PhenQ е термогенна добавка, която работи като засилва метаболизма на потребителите и го прави, като комбинира множество съставки в едно хапче. PhenQ прави това, като подхожда към проблема с отслабването от 5 различни ъгъла:

  • Потискане на апетита.
  • Повишаване на енергийните нива.
  • Подобряване на настроението.
  • Блокиране на производството на мазнини.
  • Изгаряне на складирани мазнини.

Ако искате да видите как PhenQ работи по-подробно, щракнете върху банера по-долу.

Phenq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>